Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Партита с маски се развихриха в евангелска църква

Партита с маски се развихриха в евангелска църква

Това е откъс от клип, който се върти в социалните мрежи от хелуин насам.Арихв. Снимка: християни.ком

Арихв. Снимка: християни.ком |

В клипа се разкриват български църкви, които играят маскени балове.

Партитата изобилстват от вещерски костюми, светски песни и танци от сорта на "gangnam style" с подменен християнски текст (постепенно вкарване на света в църквата) и още...

Очаквайте повече подробности в християни.ком.

Допълнителна информация относно сатанизма в хелуин:

Окултните корени на хелоуин

Няколко истории за хелоин, които ще ви накарат да се замислите..

Имената на пасторите и църквите не са публично представени, тъй като целта на материала е изобличение за поправление, а не съдене.

ВидеоСПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+1 #35 Минева 24-02-2017 17:22
За да говорите обективно трябва да представите цялата история не само един клип.
1 Коринтяни 9 глава ясно говори някой неща особено от 19 стих надолу.
Казваше се някъде че докато размишляваме върху това което четем Бог ще ни даде да разберем.
Погледнете се само за какво спорите и си мислите че вършите Божията воля.Четете си Библиите и търсете истината чрез Духа , другото е буква а тя убива Духа оживuтворява.Ис ус дойде а да имат живот а не да останат във смърт.Бъдете благословени.
Цитиране
 
 
-1 #34 ИСКРЕН 23-02-2017 18:50
Могат да построят, но нали трябва и да заделят за синове , дъщери, за пътуване, но не в България например мачове германия Баер Мюнхен. САЩ...
разходка с лодка, скачане с парашути, казвам ви много неща е спестил автора. По- интересното че живеят в един измислен свят та даже не се опитват и да го скрият а и афишират с него след като се пускат снимки в нета. Започвам да се замислям за съвестта им. Как гледат на бедния човек, вдовицата, сирачето, гладния, този който е без дом, болния....За съжаление не е само в тази църква има и много други и трябва да се посочат ИМЕНАТА на тези които са без съвест защото са повече от 50 % вече.
Цитиране
 
 
0 #33 ИСКРЕН 23-02-2017 18:18
И аз познавам пастора и повечето хора в клипа. Имам наблюдения за тази църква и поздравявам автора на клипа. Много точно е показал всичко, даже мога да кажа че е спестил доста неща. Вече трябва да се показват вече такива каквито са защото повечето от пасторите казват на Бог какво да прави. Мислят си, че всичко каквото правят е правилно, нямат страх. Виждам точно тези фарисеи които са описани в Евангелията от самия Христос. Самозабравиха се и си мислят че са несменяеми. Водят хората в другия път, широкия. Шоуто, театъра, лицемерието, цирка ако щете. Наблягат вече на психология и философия нека да кажем и БАСНИ. Тъжно ми за някои коментари тука и разбирам че слепеца слепци води! Какво общо има светлината с тъмнината! Няма такова нещо да привлечем хора с светски методи и то в църква. Исус не правеше с апостолите сценки, циркове.. Да си мълчим за тях за да не съблазняваме. Мълчим и вижте къде сме и църквата и нацията..Време е, не СЪЖИВЛЕНИЕ, а за ПОКАЯНИЕ, та дано Господ отново да покаже милост към нас и НАРОДА ни! Езекил: 34
Цитиране
 
 
0 #32 Йоланта 24-10-2015 22:49
Цитит от Константин:
незнам какво искате да постигнете с този клип? Вероятно евтини сензация и реклама на сайта? Аз незнам коя е тази църква, но си мисля че ви нямате право да съдите за каквото и да е било. Тази църква си има водачи и те сами могат да кое е добро и кое лошо. Дори и да са сгрешили това не е начина да се оправят нещата. Като цяло такива спорове и клипове злепоставят христовата църква като цяло.

Коста ти по-хубаво си мълчи, че ако покажа пък ти какви ги вършиш , клипчето пред твоите дела е направо приказка !

И да, ще показваме именно такива деяния, понеже някои се замозабравят ,забравят какви са и че са с цена купени!
Цитиране
 
 
0 #31 ognyan asenov 02-06-2015 20:41
Цитит от Шони:
Цитит от Марияя:
Цитит от хаха:
:lol: :lol: :lol:
струва ми се че на някой му е било доста скучно..
доста наивни трябва да сте за да вярвате на това клипче. утре вас може да ви снимат как се опитвате да спасите удавник и да ви изкарат, че давите човека.. не знаете, но бълвате омраза.. явно така се печели място в рая 8)

а hrisitqni.com с невероятно сензационна новина - както винаги мега некомпетентни...


АБСОЛЮТНО! ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ ЗА КОМЕНТАРА ... много ни е лесно да си седим в познатите столчета , да скръстим ръце и да почнем да плюем "тез какви били , онез.." Нагледно " от мухата-слон" .......... абе хора толкова сили и енергия отват за злословене, коментиране бла-бла , а хората от вън ?!? за тях кой се грижи ?? Кой благовества? Или май трябва да задам въпроса си по друг начин за да разберете какво ви казвам " Колко от това "твое" благовестие докарва плод? Не питам за това "ами да благовесвам " - Колко от хората на които благовестваш живеят променен живот?.. Нали .. че реално това си е за промяна и "коментиране" а не ,че някой е решил да взима контекста и да го изопачава...


Напълно съм съгласен!!! :)

маи че имаш спешна нужда да си спомниш какво е християнството
Цитиране
 
 
+1 #30 ognyan asenov 02-06-2015 20:28
Искам да се обърна към всички, които разкритикуваха автора на видеото и саита hristiqni.com. Очевидно не сте прочели първия ми коментар.В американските църкви отдавна се прави бизнес с подобни прояви. Спектакли,конце рти,песни с крещящи музика и текст.Американс ките пастори, оказват влияние на българските, които всякак се стараят да им подражават.Този тип прояви, служи за привличане на нови вярващи, и още пари и влияние за отделните църкви. Не защитаваите такива пастори и църкви,защото те дискредитират християнството, и богатеят от наивни вярващи.
Цитиране
 
 
+2 #29 ognyan asenov 02-06-2015 19:51
През последните години,поп културата завладя голям брои от църквите по света.България не остана по назад.Християнс ки песни и филми,певци и актйори, правят луди пари.Днес хваленията в големите църкви,главно в Съединените щати са по скоро концерти.Така се прави бизнес за милиарди Днес в много страни, християнството е бизнес.Но да не забравяме,христ иянското хваление не е създадено за бизнес.Не е създадено и за забавление. В църквата от клипа ,деца и възрастни не показват подобаващо за молитвен дом поведение.За това е виновен пастора, но и родиделите , които не изискват от пастора да учи децата на християнско поведение.
Цитиране
 
 
0 #28 Kremena Stoqnova 08-11-2013 23:42
Цитит от Красимир Димитров:
От всички коментари разбрах , че има два вида хора, християни и християни?!?!? Коментарите са интересни прочетох ги всички и с няколко се съгласих, но си мисля , че да си Христов означава -Йоан 1:1-51
1. Светлината на света
В начало беше Словото; и Словото беше у Бога; и Словото беше Бог.
Което означава, че хората изказвали мнение, трябва да има потвърждение поне от 2 стиха от библията! Защото и дявола знае словото и изкушаваше Исус , чрез словото!
5. Тогава дяволът Го заведе в светия град, постави Го на крилото на храма и Му каза:
6. Ако си Божий Син, хвърли се долу; защото е писано:
"Ще заповяда на ангелите Си за Теб;
и на ръце ще Те вдигат,
да не би да удариш о камък крака Си."
7. Исус му каза: Писано е още:
"Да не изпитваш Господа, твоя Бог."
Това писано е още е проблема за много църкви
и натрупването на много деноминации, това е целта и на дявола , затова искам да кажа , не съдете да не бъдете съдени, но и не участвайте в Божията и в бесовската чаша, искам да кажа, живеем ли Божието слово, което е Бог, или го използваме да съдим, да живеем в себеправедност, затова нека се молим Бог нас да промени, за да помогнем където ни заведе Светия дух, а не където ние си мислим, че сме прави и че знаем всичко, Молитва, пост и посвещение, Светия дух знае как да реагира в тази ситуация, и гледайки това видео, ако не си възмутен в Духа си, тогава да си помислим накъде вървим, защото ние сме запечатани , ББД 2005
Йоан 14:23-31
23. Исус му отговори: Ако Ме обича някой, ще пази учението Ми; и Отец Ми ще го възлюби и Ние ще дойдем при него, и ще направим обиталище у него.
24. Който не Ме обича, не пази думите Ми. Учението, което слушате, не е Мое, а на Отца, Който Ме е изпратил.
25. Тези неща ви казах, докато още съм с вас.
26. А Утешителят, Святият Дух, Когото Отец ще изпрати в Мое име, Той ще ви научи на всичко и ще ви напомни всичко, което съм ви казал.
27. Мир ви оставям. Моя мир ви давам. Аз не ви давам, както светът дава. Да не се смущава сърцето ви, нито да се бои.
Така Исус какво казва, Светия дух ни казва кое е правилно и кое не е , ние сме хора, да спрем да съдим, да спрем и да оправдаваме, има кой да съди, затова който мисли себе си за праведен, нека пръв да хвърли камък върху тази църква!
Молете се, от сърце и от душа и ще видите Божията слава, тоест какво ще се случи с тази църква, и нека бъде покаяние, а не разрушение,Амин!
Нека да живеем в писано е още, ако сме Христови, трябва да знаем словото и то много добре, за да отговорим на врага , ПИСАНО Е ОЩЕ! АМИН!

Amin !
Цитиране
 
 
-1 #27 Kremena Stoqnova 08-11-2013 23:39
Цитит от Nako:
Цитит от Шони:
Доста жалък начин да осмееш една църква!!!! Кой сте вие да съдите?! Плюс това знаете ли, че тези кадри не са от 31.10? А?а?a? Това е просто маскен бал! Какво? Като сме вярващи да се правим на Мария- Магдалена или на Йосиф??? Песента: Начин на благовестие! Много се извинявам колко НЕ христянски мелодии има в червената песнарка, който са с христянски текст?! ;) Замислете се малко! Нека Бог да съди! Мисля, че дължите извинение!!!!!


Ама че арогантност. Вместо да се покаеш искаш извинения :D

Ne e nujno da se pravim na nikoi , matei 5:48 "Zatova i vie tr[bva da bydete syvyrshenni kakto e syvyrshen i vashiqt Bog Otec"
Цитиране
 
 
0 #26 Kremena Stoqnova 08-11-2013 23:29
Нямам думи , незнам какво да кажа гледам и не вярвам на очите си, иди после да разказваш на невярващите кое е добре и кое не. Те сами ще видят
Цитиране
 
 
+1 #25 Красимир Димитров 07-11-2013 19:40
От всички коментари разбрах , че има два вида хора, християни и християни?!?!? Коментарите са интересни прочетох ги всички и с няколко се съгласих, но си мисля , че да си Христов означава -Йоан 1:1-51
1. Светлината на света
В начало беше Словото; и Словото беше у Бога; и Словото беше Бог.
Което означава, че хората изказвали мнение, трябва да има потвърждение поне от 2 стиха от библията! Защото и дявола знае словото и изкушаваше Исус , чрез словото!
5. Тогава дяволът Го заведе в светия град, постави Го на крилото на храма и Му каза:
6. Ако си Божий Син, хвърли се долу; защото е писано:
"Ще заповяда на ангелите Си за Теб;
и на ръце ще Те вдигат,
да не би да удариш о камък крака Си."
7. Исус му каза: Писано е още:
"Да не изпитваш Господа, твоя Бог."
Това писано е още е проблема за много църкви
и натрупването на много деноминации, това е целта и на дявола , затова искам да кажа , не съдете да не бъдете съдени, но и не участвайте в Божията и в бесовската чаша, искам да кажа, живеем ли Божието слово, което е Бог, или го използваме да съдим, да живеем в себеправедност, затова нека се молим Бог нас да промени, за да помогнем където ни заведе Светия дух, а не където ние си мислим, че сме прави и че знаем всичко, Молитва, пост и посвещение, Светия дух знае как да реагира в тази ситуация, и гледайки това видео, ако не си възмутен в Духа си, тогава да си помислим накъде вървим, защото ние сме запечатани , ББД 2005
Йоан 14:23-31
23. Исус му отговори: Ако Ме обича някой, ще пази учението Ми; и Отец Ми ще го възлюби и Ние ще дойдем при него, и ще направим обиталище у него.
24. Който не Ме обича, не пази думите Ми. Учението, което слушате, не е Мое, а на Отца, Който Ме е изпратил.
25. Тези неща ви казах, докато още съм с вас.
26. А Утешителят, Святият Дух, Когото Отец ще изпрати в Мое име, Той ще ви научи на всичко и ще ви напомни всичко, което съм ви казал.
27. Мир ви оставям. Моя мир ви давам. Аз не ви давам, както светът дава. Да не се смущава сърцето ви, нито да се бои.
Така Исус какво казва, Светия дух ни казва кое е правилно и кое не е , ние сме хора, да спрем да съдим, да спрем и да оправдаваме, има кой да съди, затова който мисли себе си за праведен, нека пръв да хвърли камък върху тази църква!
Молете се, от сърце и от душа и ще видите Божията слава, тоест какво ще се случи с тази църква, и нека бъде покаяние, а не разрушение,Амин !
Нека да живеем в писано е още, ако сме Христови, трябва да знаем словото и то много добре, за да отговорим на врага , ПИСАНО Е ОЩЕ! АМИН!
Цитиране
 
 
-3 #24 Шони 07-11-2013 19:26
Цитит от Марияя:
Цитит от хаха:
:lol: :lol: :lol:
струва ми се че на някой му е било доста скучно..
доста наивни трябва да сте за да вярвате на това клипче. утре вас може да ви снимат как се опитвате да спасите удавник и да ви изкарат, че давите човека.. не знаете, но бълвате омраза.. явно така се печели място в рая 8)

а hrisitqni.com с невероятно сензационна новина - както винаги мега некомпетентни...


АБСОЛЮТНО! ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ ЗА КОМЕНТАРА ... много ни е лесно да си седим в познатите столчета , да скръстим ръце и да почнем да плюем "тез какви били , онез.." Нагледно " от мухата-слон" .......... абе хора толкова сили и енергия отват за злословене, коментиране бла-бла , а хората от вън ?!? за тях кой се грижи ?? Кой благовества? Или май трябва да задам въпроса си по друг начин за да разберете какво ви казвам " Колко от това "твое" благовестие докарва плод? Не питам за това "ами да благовесвам " - Колко от хората на които благовестваш живеят променен живот?.. Нали .. че реално това си е за промяна и "коментиране" а не ,че някой е решил да взима контекста и да го изопачава...


Напълно съм съгласен!!! :)
Цитиране
 
 
-5 #23 Марияя 07-11-2013 18:29
Цитит от хаха:
:lol: :lol: :lol:
струва ми се че на някой му е било доста скучно..
доста наивни трябва да сте за да вярвате на това клипче. утре вас може да ви снимат как се опитвате да спасите удавник и да ви изкарат, че давите човека.. не знаете, но бълвате омраза.. явно така се печели място в рая 8)

а hrisitqni.com с невероятно сензационна новина - както винаги мега некомпетентни...


АБСОЛЮТНО! ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ ЗА КОМЕНТАРА ... много ни е лесно да си седим в познатите столчета , да скръстим ръце и да почнем да плюем "тез какви били , онез.." Нагледно " от мухата-слон" .......... абе хора толкова сили и енергия отват за злословене, коментиране бла-бла , а хората от вън ?!? за тях кой се грижи ?? Кой благовества? Или май трябва да задам въпроса си по друг начин за да разберете какво ви казвам " Колко от това "твое" благовестие докарва плод? Не питам за това "ами да благовесвам " - Колко от хората на които благовестваш живеят променен живот?.. Нали .. че реално това си е за промяна и "коментиране" а не ,че някой е решил да взима контекста и да го изопачава...
Цитиране
 
 
+7 #22 Пламен Станев 07-11-2013 18:14
Аз,не съдя никой защото и аз самия не съм идеален и не оставям коментари но...
НО,съм много възмутен докато гледах клипа,направо ме сви стомаха!
Как може такова нещо кой е Пасторът на тая Църква?
Има толкова деца там на какво ги учи там,това доказва че,последно време не Църквата превзема Света а обратно,чувал съм последно време от нашия Пастор че в много църкви спират да се говори за Исус защото хората не идвали на Църква а,за кого да се говори за Лукавия....
Бог да има милост на всички Нас !!!
АМИН
Цитиране
 
 
+2 #21 Flora 07-11-2013 16:36
Цитит от Петя:
Кой е авторът на това видео? Той, след като има изобличение за конкретните хра, направи ли го според библейския принцип: личен разговор, разговор с двама или трима свидетели и чак след това публично изобличение, и то забележете - в църква? Тази публикация тук ми седи като християнска жълта преса. Целта каква е - да се плюе и да се осъжда, или да има промяна и покаяние?

Да до някъде съм съгласна с теб, това не е точният начин за изобличаване, но е факт, че това, което се случва в някои църкви не е правилно.
Цитиране
 
 
+2 #20 Константин 07-11-2013 14:37
незнам какво искате да постигнете с този клип? Вероятно евтини сензация и реклама на сайта? Аз незнам коя е тази църква, но си мисля че ви нямате право да съдите за каквото и да е било. Тази църква си има водачи и те сами могат да кое е добро и кое лошо. Дори и да са сгрешили това не е начина да се оправят нещата. Като цяло такива спорове и клипове злепоставят христовата църква като цяло.
Цитиране
 
 
+7 #19 бургас 07-11-2013 14:33
КЛИПЧЕТО Е ОТЛИЧНО НАПРАВЕНО ЗА ИЗОБЛИЧЕНИЕ,ПОЗ ДРАВЛЕНИЯ ЗА АВТОРА.ИЗЦЯЛО ГО ПОДКРЕПЯМ .СПОРЕД МЕН ДЯВОЛА НАПРАВО СИ Е ЯХНАЛ ТАЗИ ЦЪРКВА И ПЛЮЕ ЛИ ПЛЮЕ В-У ТЯХ И ТЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ТОВА Е ПОМАЗАНИЕ. МИЛОСТ ЗА ТЯХ.
Цитиране
 
 
+1 #18 плачещата 07-11-2013 14:30
Ох ох
Цитиране
 
 
+2 #17 Венци Тоневски 07-11-2013 13:36
Цитит от хаха:
:lol: :lol: :lol:
струва ми се че на някой му е било доста скучно..
доста наивни трябва да сте за да вярвате на това клипче. утре вас може да ви снимат как се опитвате да спасите удавник и да ви изкарат, че давите човека.. не знаете, но бълвате омраза.. явно така се печели място в рая 8)

а hrisitqni.com с невероятно сензационна новина - както винаги мега некомпетентни...


И с кое това мнение дава пример за компетентност. В клипа се виждат баби яги пред кръста и тинейджъри, които вилнеят гагнам стайл в църквата, което е недопустимо та дори и с подтекст - Джийзъс стайл. Църквата е храм на Бога, светът е до прага на църквата!
Цитиране
 
 
+3 #16 Петя 07-11-2013 11:40
Кой е авторът на това видео? Той, след като има изобличение за конкретните хра, направи ли го според библейския принцип: личен разговор, разговор с двама или трима свидетели и чак след това публично изобличение, и то забележете - в църква? Тази публикация тук ми седи като християнска жълта преса. Целта каква е - да се плюе и да се осъжда, или да има промяна и покаяние?
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови