Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

25 шивачки припаднаха по време на екзорсистки ритуал

25 шивачки припаднаха по време на екзорсистки ритуал

25 шивачки, работещи във фабрика за дрехи в пакистанския град Карачи, изпаднаха в безсъзнание по време на специален ритуал за прогонване на зли духове, провеждан на работното им място, пише за шокиращия инцидент сайтът znanie.euАрихв. Снимка: християни.ком

Арихв. Снимка: християни.ком |

Първоначално собствениците на шивашката фабрика получават множество оплаквания от свои служителки, които съобщават, че са перманентни жертви на някакъв недобронамерен дух, който ги плаши от доста дълго време.

Това става причина да бъде извикан професионален медиум, който пристига в уречения час и незабавно пристъпва към четене на специални заклинания, предвидени за подобни случаи. В един момент обаче една след друга започват да се свличат на пода различни шивачки, а останалите незабавно напускат с писъци фабриката.

Впоследствие се налага да бъдат извикани и спасители, които транспортират колабиралите жени до най-близката болница. По късно те изказват предположението, че причина за случилото се е някакъв неизвестен газ, изпълнил помещението, в което се провежда въпросният ритуал.

Оказва се, че някои от жените са с временни неврологични отклонения, свързани най-вероятно с много силен страх, станал причина и за масовата истерия.

„Аз лично не вярвам, че жените са били обсебени от нещо. По всяка вероятност става въпрос за масова истерия”, заявява д-р Симин Джамали от болницата, в която са приети шивачките.СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови