Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Откриха куп човешки кости и магически инструменти в дом на окултист.

Откриха куп човешки кости и магически инструменти в дом на окултист.

В жилището на окултиста в щата Колорадо, Америка, огромен куп от човешки кости и магически символи, са подредени пред езически олтар



Арихв. Снимка: християни.ком

Арихв. Снимка: християни.ком | Ужасяваща находка потресе работници в дома на окултист

Ужасяваща находка е открита в дома на окултист. В неговото жилище, намиращо се в щата Колорадо в Америка, работници попаднали на огромен куп от човешки кости и магически символи, подредени пред езически олтар, разкри шокиращата новина The Huffington Post, цитиран от ПИК.

На мистериозните трофеи попаднали работници, наети от екс-съпругата на този жрец, за да почистят дома им. Бившата жена на гадателя искала да се раздели с къщата, тъй като в последните 15 години никой не я обитавал.

Когато служителите започнали своята работа по почистване на останките от мебели и обзавеждане, те попаднали на черепи от различни животни, на маски, качулки в черен цвят, множество свещи и дори мачете. Всички те били подредени по тайнствен и доста злокобен начин като пред олтар в една от стаите на къщата.

Уплашени, работниците веднага сигнализирали в полицията. Органите на реда дошли с полицейски кучета, с помощта на които са открити и скелети, които са принадлежали на хора. Откритите находки са изпратени в полицейска лаборатория, за да бъдат изследвани.

Видео



СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+1 #1 Съвестен гражданин 21-12-2014 19:18
И в България има сатанисти. Става въпрос за сатанисти, които живеят в г. Русе. Едните от тях живеят на ул. Васил Петлешков, 31, ет. 4. Другите живеят на ул. „Сан Стефано” 6, бл. „Сопот”, вх. Д, ет. 2. Занимават се с окултни практики и насочват демоните от духовния свят с цел унищожение на дадения човек. Разполагат със снимки на духовно-атакува ния от тях човек, а за да визуализират телесните му органи, които искат да засегнат – използват анатомични изображения на органите на човешкото тяло. След което започват заклинания срещу всеки орган поотделно (сърце, черен дроб, бъбреци, стомах и т.н.). Щом набележат някого – атаката се извършва денонощно, сатанистите се редуват в правенето на заклинания. Това датира може би от около 2000-та година. Когато човекът, който разказа за „посещението” си в апартамента на сатанистите – каза, че още на входната врата са го снимали.
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови