Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Били Греъм с вече 3 милиона обърнати към Христос от интернет служение

Били Греъм с вече 3 милиона обърнати към Христос от интернет служение

Били Греъм никога не се е плашил от технологиите, когато става дума за разпространение на Благата вест.Папата в туитър

Арихв. Снимка: Християни.ком | Били Греъм.

Чрез радиото, телевизията и киното евангелското послание е достигнало до такива отдалечени места, като Ангола и Армения. Затова не е изненада, че Евангелската асоциация на Били Греъм (ЕАБГ), в опит да достигне света за Христос чрез всички възможни средства, използва силата на интернет, за да споделя Исус с активно търсещите хора по целия свят.

Все пак е трудно за някои да си представят как Бог е използвал евангелското интернет служение на ЕАБГ – SearchForJesus.net, което регистрира 3 млн. решения за Христос на сайта PeaceWithGod.net.

За по-малко от 2 години и половина след стартирането на SearchForJesus.net през пролетта на 2011 г. 3 млн. души са откликнали на въздействащото представяне на Евангелието на сайта PeaceWithGod.net, което показва, че са се молили да приемат Христос в живота си. Повече от 370 хил. души са попълнили формуляр за получаване на материали за новоповярвали.

Освен това сайтът PeaceWithGod.net разполага с обучени електронни съветници, които са в готовност да отговарят на въпроси чрез чат функция, приложима както за настолни компютри, така и за мобилни устройства. ЕАБГ има активно евангелизаторско интернет служение и в Португалия, Филипините и Мексико.СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови