Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Над 100 организации по-света подкрепиха Русия в защита на непълнолетните от хомосексуална пропаганда

Над 100 организации по-света подкрепиха Русия в защита на непълнолетните от хомосексуална пропаганда

За по-малко от две седмици 103 правозащитни организации от цял свят подписаха изявление в подкрепа на руския закон за защита на децата от вредна за тяхното здраве и развитие информация.Руско дете

Арихв. Снимка: Руско дете

Писмото е по повод тежките атаки, пред които Русия е изправена поради приемането на Федералния закон от 29-ти юни, който защитава невинността и моралното формиране на децата, като забранява пропагандата на "нетрадиционни сексуални взаимоотношения" между тях.

В изявлението си организациите потвърждават, "че естественото семейство, основано на брака между един мъж и една жена е основата на всяко човешко общество и има право на закрила от обществото и държавата, както е посочено в международните норми за правата на човека, включително Всеобщата декларация за правата на човека." В него се посочва, че инициативи вредящи на естественото семейството са разрушителни за цялото общество и че децата се нуждаят от специална закрила.

В декларацията си организациите посочват, че руското законодателство защитава невинността на децата и основните права на родителите, разпознати в международното законодателство и договори.

Правозащитните организации призовават за уважение на суверенитета на руския народ и канят всички, които чувстват отговорност за защитата на невинността на децата и техните права, семейството и родителските права да се застъпят за Русия, както и за Украйна и Молдова, които са подложени на натиск във връзка с подобни закони.

Декларацията ще бъде изпратена до руското правителство и парламент, до членовете на Европейския парламент, Съвета на Европа и ООН. Осем граждански и родителски организации подкрепиха декларацията, сред които: Асоциация Общество и Ценности, Фондация "Приятели на България", Фондация "Възможности за всеки", Асоциация на учителите християни, сдружение "Избор за живот" и други.СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови