Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Скандални учебници учат 5 годишни на оргазми в Германия

Скандални учебници учат 5 годишни на оргазми в Германия

Скандални учебници разбуниха духовете в Германия, съобщават от “Fox News”.Скандални учебници

Арихв. Снимка: nreporter.info

Преди два месеца в Германия избухна скандал свързан с учебни пособия по сексуално възпитание, раздадени в различни начални училища из страната. Родителите, на 5 годишни ученици получили учебниците, били потресени от съдържанието им. В тях например се разяснявало как децата могат да достигнат до оргазъм.

Книжката “От къде идвате” включвала натуралистични рисунки на това как се поставя кондом, както и сексуални сцени между двойка. Петгодишните се запознавали и с текстове от рода на: “Когато е толкова хубаво, че повече няма на къде, Лиса и Ларс получават оргазъм” или “Вагината и пенисът усещат приятно гъделичкане и топлина”.

По повод на учебника, законодателката Дороти Баер коментира, че сексуалното образование трябва да е част от развитието на децата, но не и да го ускорява преждевеременно.

Онлайн изданието на “Шпигел” съобщава, че училищните власти в Берлин взели решение да направят книгата по-трудно достъпна за ученици, след родителските оплаквания.

Същевременно, “Дейли мейл” съобщава, че във Великобритания училищните преподаватели се насърчават да запознаят децата с порнографията. Учителите са инструктирани да обясняват, че това “не е толкова лошо нещо”.

Подобни мерки на институционално ниво на Запад, не са нещо случайно. Те са резултат от господстващата в тези общества идеология на неомарксизма, целяща да изгради “нов човек”. Ранната сексуализация на децата и пропагандата на сексуални перверзии, като хомосексуализма са част от инструментите създаващи този нов човек.СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови