Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Русия реши да кастрира педофилите в страната

Русия реши да кастрира педофилите в страната

Хомосексуалните връзки с лица под 16-годишна възраст също ще се разглеждат като тежко престъпление Русия реши да кастрира педофилите в страната

Арихв. Снимка: flagman.bg

Кардинален, но ефикасен метод за борба с едни от най-гнусните престъпници – педофилите – приеха депутатите от Държавната Дума в Русия. Те приеха закон, който предвижда химическа кастрация на извратените типове. Като допълнителни екстри за тях за добавени доживотен затвор и забрана за постановяване на условна присъда за насилие над дете под 14-годишна възраст.

За първи път в руското наказателно законодателство се въвежда терминът "педофилия". За първи път също така се предвижда и прилагането на принудителни мерки от медицински характер, включително химическа кастрация, за педофили, извършили престъпление срещу лица, ненавършили 14 г., съобщава РИА Новости.

Въведена е възможността за доброволна химическа кастрация, когато за това помоли или бъде получено съгласието на осъдения, при разглеждането на искане за условно предсрочно освобождаване или замяна на неизлежаната част от наказанието с по-меко.

Хомосексуалните връзки с лица под 16-годишна възраст се разглеждат в новия закон като тежко престъпление. Предвижда се по-строго наказание за разпространение на детска порнография и за разпространение на порнография сред непълнолетни, както и за въвличане на деца в изготвянето й, посочва Lenta.ru.СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови