Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Семейните в САЩ освежават връзките си като живеят в отделни къщи.

Семейните в САЩ освежават връзките си като живеят в отделни къщи.

В Америка набира скорост една нова тенденция сред женените двойки

Затвор за родители, които спират децата си от 'секс уроци'

Изображение: ourhealingmoments

Мислите си, че хората заживяват заедно, след като се оженят? Това е обичайната практика, но в Америка започва да се развива тенденция, в която хората отказват да напуснат местообитанието си и не искат да заживеят заедно.

Някои от тях са заедно от много години, искат да се оженят, но не и да заживеят заедно. Така те на практика са женени, но все още се чувстват като гаджета и това придава свежест на връзката им. Други живеят на няколко пресечки от половинката, въпреки че двамата имат дете. Трети смятат, че отделните апартаменти са ключът към щастливия брак, защото двамата се виждат само през уикендите, когато са по-спокойни от ежедневните грижи и могат да се насладят един на друг.

В Америка тази тенденция става все по-разпространена. Според американските власти, средно 1.7 милиона женени двойки в страната избират да живеят отделно и борят им нараства.

Според някои от семейните терапевти, по този начин двойките избягват малките ежедневни конфликти и имат възможност да се съсредоточат върху по-големите и важни неща във връзката им. Това позволява и на всеки в двойката да има по-голямо лично пространство. Освен това, живеейки отделно отпада вероятността единият да вземе другия във връзката за даденост, но пък дава възможност да го оцени като човек.

Според специалистите, тази тенденция е особено подходяща за хора, които се женят за втори път. Единственият проблем е свързан с това, че така излиза по-скъпо, защото трябва да се поддържат два дома. Въпреки това, се счита, че различното местоживеене на двойките може би е някакво решение срещу огромния брой разводи в САЩ.СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови