Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Затвор за родители, които спират децата си от 'секс уроци'

Затвор за родители в Германия, които спират децата си от 'секс уроци'

Превод от немски: Велизара Кабакова

Затвор за родители, които спират децата си от 'секс уроци'

Затвор за родители, които спират децата си от 'секс уроци'

Многодетен баща влезна в затвора за това, че дъщеря му пропуснала два от уроците на нововъведеното германско сексуално образование.

Ученичката Мелита живее с родителите си в Meschede/Германия, тя има също така седем братя и сестри.

Учителите и я описват като винаги усмихнато дете с поразително положително поведение.

Въпреки това, когато законът за сексуалното образование в началното и училище бива въведен, Melitta M. напуска класната стая, тъй като не се чувства комфортно в този предмет.

След редица отсъствия на Мелита от "секс часовете" училищната администрация призовава родителите към отговорност.

След паричното наказание, което родителите на Мелита отказват да платят, последвало оплакване в съда, посещение от съдебен изпълнител и накрая отнасяне до върховния съд, където родителите вече нямали право да се защитават сами.

След една последна подкана за заплащане на глобата било казано на бащата Еуген М., че както той, така и жена му Луизе, трябва да се явят доброволно в съдебно-изпълнително заведение.

Тъй като Еуген М. Бил убеден в невинността си и не се съгласил, се наложило да бъде заловен от властите и в крайна сметка да бъде затворен. Бременната му съпруга получила същата присъда и очаква да чуе решението на изпълнителите как ще процедират с нея.

И тук стоим ние, дами и господа, изправени пред една присъда за лишаване от свобода, но не за някой убиец или изнасилвач, а за един загрижен за доброто на детето си баща!

За жалост обаче не говорим за единичен случай, напротив

– в близкото минало няколко родители са били дадени под съд, понеже са искали да предпазят децата си от подобни учебни часове. Още през 2010 година е имало няколко случая на затворени за седмици майки и бащи, които не са искали децата им да посещават часове по сексуално образование. В пресата, разбира се, не е оповестено за тези случаи абсолютно нищо, което ни кара да се стремим в още по-голяма степен да осведомим масово населението за случващото се.

ВидеоСПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови