Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Шефът на Facebook оглави гей парад

Шефът на Facebook оглави гей парад

Марк Зукърбърг и още 700 негови служители участваха в голям гей парад в Сан ФранцискоМарк Зукърбърг

Марк Зукърбърг

Шефът на социалната мрежа Facebook Марк Зукърбърг оглави гей парад в Сан Франциско с участието на служители както от неговата компания, така и от конкурентите Apple и Google.

В последните дни гей паради се провеждат в много страни по света, вкл. САЩ. В частност, служители на водещи световни корпорации формираха колона в Сан Франциско, предаде TechCrunch.com.

700 души от Facebook участваха в гей парада, водени лично от основателя и шеф на най-голямата социална мрежа.

Групата нае трамвай, украсен с хомосексуална символика, а на публикуваните снимки от мероприятието се вижда сияещият Марк Зукърбърг.

Американският гей парад се проведе няколко дни след като Върховният съд на САЩ взе решение, което изравнява всички права на хетеросексуалните и еднополовите двойки.

Apple също приветства решението за приравняване на гей браковете с традиционните, като с открито писмо заяви подкрепата си за еднополовите двойки.


Редактор: Венци Тоневски

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови