Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Едномесечна молитва за третия свят

Едномесечна молитва за третия свят

Както всяка година, и тази по време на Рамадана християните ще се молят за мюсюлманския свят и преследваните християни в продължение на 30 дни.Едномесечна молитва за третия свят

Едномесечна молитва за третия свят

Рамадан е времето, когато мюсюлманите се въздържат от храни и напитки от изгрев до залез-слънце.

Open Doors призовава християните да се молят за мюсюлманския свят от 9 юли до 7 август т.г., особено за държавите в черния списък на организацията, в който попадат най-големите преследвачи на вярващите в световен мащаб.

Тази година Open Doors отбелязва 20 години молитва за мюсюлманския свят по време на Рамадана, но подчертава, че макар милиони християни да са се молили през последните две десетилетия, предизвикателствата остават големи.

„От 1,6 млрд. мюсюлмани по целия свят може би само 1/3 познават лично някой християнин или християни.

Но чрез нашите молитви Бог може да достигне до тези, които ние не можем, и да ги трансформира със силата на Своята любов”, отбелязват от организацията.

Специалните събития, свързани с 20-ата годишнина, включват оповестяване на някои основни факти и цифри за мюсюлманския свят, молитви от мисионери и свидетелски показания за това, как Бог работи в живота на мюсюлманите днес.


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови