Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Сирия: молитвена кампания за мира в страната

Сирия: молитвена кампания за мира в страната

Всички църкви в Сирия ще се обединят от 11 до 13 май 2013 в молитвена кампания за прекратяването на войната, за завръщането на мира и Църквите да се превърнат във фар сред смъртта и разрушенията.Сирия: молитвена кампания за мира в страната

Сирия

Веста бе дадена от Асоциация „Отворени врати”, работеща в позла на преследваните християнски Църкви в повече от 60 страни по света.

Асоциацията, заедно с Католическата църква в Сирия чрез различни проекти, призовава всички поддръжници „да се обединят до сирийските братя в дните от 11 до 13 май. От Европа през Америка, преминавайки през Африка и Азия, все по-голям е броят на църквите – информира „Отворени врати” – които се отзоваха на апела”.

Потвърдено е също, че „сирийските братя организират срещи по домовете, църквите или дори по площадите, предизвиквайки всяка опозиция в много части на Сирия, като например Алепо, Дамаск, Камишли, Хасакех, Хама, Хомс, Латакия, Свайда, Брудан, Забадани, Кафана.


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови