Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Пастор Лори откри Националния ден за молитва в Пентагона

Лори откри Националния ден за молитва в Пентагона

Калифорнийският Пастор Грег Лори откри Националния ден за молитва в Пентагона в четвъртък (днес), въпреки съпротивата на гей активистите., съобщи християнската медия CBN.Лори откри Националния ден за молитва в Пентагона

Пастор Грег Лори

Християни.ком следи отблизо скандала със забраната на пастор Лори да открие и проповядва на националния молитвен ден, заради неговата позиция спрямо хомосексуалистите.

Напомняме на читателите, че гей активисти и военна група, която ги подкрепя бяха заявили, че на п-р Лори трябва да бъде забранено да проповядва в Пентагона, защото твърдял, че Библията нарича гей секса грях.

Гей активисти забраниха на пастор да проповядва на молитвен ден (Видео)

Въпреки, че Пастор Лори е почетен председател на Националния молитвен ден, Кампанията за човешки права и Outserve SLDN призоваха Пентагона да оттегли поканата си към него, защото той учи, че бракът трябва да бъде само и единствено между един мъж и една жена.

Все пак пасторът беше допуснат и даже откри денят за молитва в Пентагона.

Лори каза: "Аз не се опитвам да цензурирам когото и да е, аз не мисля и че те трябва да се опитват да ни цензурират."

"В днешно време сме направили всичко възможно да отстраним Божието Слово и съветите му от нашите съдебни зали, класни стаи и култура," каза още пастор Лори в статия, публикувана от Fox News четвъртък. "Въпреки факта, че ние, като нация, до голяма степен сме забравили Бога, добрата новина е: Бог не ни е забравил Той все още може да благослови и спаси нашата страна.".


Редактор: Венци Тоневски

CBN

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови