Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Реинхард Бонке тръгва на евангелизационен поход в САЩ (видео)

Реинхард Бонке тръгва на евангелизационен поход в САЩ

Рейнхард Бонке – световноизвестният евангелизатор и основател на служението „Христос за всички нации“ (CfaN), съобщи, че за първи път в 30-годишната история на служението си ще проведе евангелизационен поход в САЩ, под надслов „Благата вест: Евангелизация с известния евангелизатор Рейнхард Бонке”.Реинхард Бонке тръгва на евангелизационен поход в САЩ

Реинхард Бонке

„Обичам страната си, но сърцето ми скърби, виждайки потресаващия упадък на морала и вярата в тази страна" – каза Бонке, който наскоро стана гражданин на САЩ. – "Америка се нуждае от Евангелието както никога преди."

Въпреки факта, че от години насам нося Божието спасително послание в чужбина, вярвам, че Бог ме призовава да възстановя служението си в Америка, за да й помогна да преживее обновление и възраждане”. Бонке ще се движи от град на град, за да вдъхнови американците да имат по-интимна връзка с Исус. CfaN в сътрудничество с местни църкви и пастори ще проведе първия евангелизационен поход в центъра Amway в Орландо, Флорида, на 27–28 септември т.г.

Бонке е известен със своите евангелизационни кръстоносни походи в Африка.

В по-ранните години от живота си Бог е поставил желание в сърцето му да служи на Африканския континент и той е посветил живота си на провеждане на евангелизаторски кампании под открито небе в Африка, всяка от които е била посетена от 1,6 млн. души. За 35-годишното служение на Бонке CfaN е регистрирала на 72 млн. решения за следване на Христос.

„Работата ми в Африка е финансирана главно от американските християни и аз съм толкова щастлив и благодарен за техните жертвени сърца”, споделя Бонке. Днес централата на CfaN се намира в Орландо, но служението има офиси и в Канада, Германия, Великобритания, Нигерия, Южна Африка, Сингапур, Австралия, Хонконг и Бразилия.

Горящ пламък
запалване на страст за загубените
Филм на служение: “Христос за всички нации„

Горящ пламък


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови