Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Проучвания сочат, че еднополовите семейства не трябва да имат деца

Проучвания сочат, че еднополовите семейства не трябва да имат деца

Ново проучване установи, че "еднополовото семейство" е опасно място за децата.



Проучвания сочат, че еднополовите семейства не трябва да имат деца

Хомосексуално семейство

Изследванията на американския социолог Марк Регнерус от Тексаския университет в Остин, САЩ, в които са участвали 3000 анкетирани, разкриват ужасната реалност за децата, които са били възпитавани от "еднополови двойки."

Изследването е публикувано през юни 2012 г. в списание Social Science Research. Това е първото проучване от този вид, тъй като до голяма степен се основава на анкета сред вече възрастни хора, които като деца са били възпитавани от "еднополови двойки."

Според проучването:

- 12% от децата на еднополови двойки планират самоубийство (от децата, отгледани в традиционни семейства, само 5% се решават на подобна фатална стъпка);

- В зряла възраст отгледаните от "еднополови двойки" са по-склонни към брачна изневяра - 40%, в сравнение с 13% от израсналите в традиционно хетеросексуално семейство;

- Отрасналите в еднополови семейства преобладават сред безработните - 28% в сравнение с 8% от хората от традиционни семейства;

- В детска възраст децата на еднополовите двойки са принудени да прибягват по-често да психотерапевти - 19%, в сравнение с 8% от децата от традиционни семейства.

И най-шокиращите данни: 40% от децата на еднополови двойки са били заразени с полово предавани болести, като до този момент само 8% от връстниците им от традиционни семейства имат същия проблем.

prochurch.info


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
-2 #3 Дара 31-01-2015 22:05
Цитит от зина:
ТВЪРДО ПРОТИВ ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ!!! ГНУСНО Е!!!!


Виж, никой не го интересува какво мислиш ти. Аз изпитвам невъобразимо отвращение, когато дори си помисля за суши, но това не означава, че яденето на суши трябва да се забрани, нали?
Цитиране
 
 
+3 #2 зина 24-04-2013 00:50
ТВЪРДО ПРОТИВ ЕДНОПОЛОВИТЕ БРАКОВЕ!!! ГНУСНО Е!!!!
Цитиране
 
 
-4 #1 Зори 23-04-2013 22:56
Така, няма как да не коментирам.
Първо, как няма да планират самоубийство, като са отхвърляни като ненормални и неспособни хора? Това тяхна вина ли е, или ваша, "моралисти" такива? А, момент - как пък разбрахте, че планират самоубийство? Какво, разпитахте ги щателно и те чистосърдечно ви казаха, че ще си теглят ножа? Поне да бяхте написали, че се самоубиват, не че планират самоубийство.
Второ - това за изневерите са пълни глупости. Бабини трънкини. Сериозно ли мислете, че изневярата, която е толкова разпространено явление в днешния свят, се среща рядко сред деца, отгледани от хетеросексуални ? Само едно ще ви кажа - ХА-ХА.
Трето - ами как няма да преобладават безработните, като има сума ти работодатели, които не гледат ти дали си способен и дали ставаш за тая работа, ами дали имаш дълги крака, които лесно се отварят, и с кого си лягаш? А? Един хомосексуален/е дна хомосексуална ли ще получи работата или...айде няма да давам примери. Ако имате поне малко сиво вещество, ще се сетите.
Четвърто - психотерапевти - по същата причина.
За полово предадените болести също оставам леко безмълвна...не знам изобщо какво общо има това с това от кого си отгледан. Какво, да не би хомосексуалните да учат децата си да правят секс без презерватив? И как го разбрахте това? А знаете ли колко хетеросексуални мъже не искат да ползват презерватив и колко аборти стават от малоумие и от двете страни?
Като заключение ще кажа - егати проучванията, егати учените.
Замислете се кой трябва да се промени ;)
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови