Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Арести за поддръжници на традиционното семейство

Арести за поддръжници на традиционното семейство

Полицията във Франция задържа мъж заради изображението на традиционно семейство върху неговата блузаАрести за поддръжници на традиционното семейство

Арести за поддръжници на традиционното семейство

На 1 април т.г. френският гражданин Франк Тале е бил задържан от полицията по време на пикник в Люксембургската градина в Париж, информира медията евангелски вестник позовавайки се на Le Figaro.

Причина за задържането му е неговата блуза, изобразяваща традиционно семейство: хванати за ръце майка, баща и две деца.

След разпита, продължил около час, от полицията заявили, че носенето на дрехи с подобно изображение е „неморално”. Същите блузи са носели и участниците в демонстрацията срещу легализирането на еднополовите бракове.

От полицията решили, че арестуваният мъж е участник в незаконните протести. Освен Франк същия ден полицията задържала още десетина души. Всички те са обвинени в „обида” спрямо чувствата на сексуалните малцинства, което се наказва с глоба в размер на няколко хиляди евро. Le Figaro цитира думите на Франк: „Ако изображението на семейството върху блузата е неморално, то какво ще правят с тези, които утре ще излязат на улицата с детето си, държейки го за ръка?”


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+7 #1 Aliya Osho 20-04-2013 11:39
светът се подготвя за своя глобализаторски период на връщане към робовладелския строй – когато телата и душите на хората са били предадени във владение на своите господари и смисълът на човешкия живот е бил да обслужва властимеющите. Както се казва: Нищо ново под слънцето... на човешката глупост! С тази разлика, че налаганият Нов световен робовладелски ред се нарича Новата демокрация - неолиберализма! А сегашните робовладелци са гейове, самозабравили се нарцисисти, които прехвърлят своята перверзна пошлост освен върху себеподобните си, но и върху децата.

Защото крайната цел на световните кукловоди е драстично намаление на човечеството – до санитарния минимум за безпроблемно управление и безпрекусловно подчинение...
Тази цел обаче не може да се постигне с една всеобща световна война, поради твърде напредналите технологии на въоръжаване, които заплашват целокупния живот на Земята, включително и този на военолюбците. Световните войни не са вече обичайното средство за прочистване на човечеството и намаляване на неговата жизнена сила и способност за съпротивление на несвободата. Ето защо се налага измислянето на все по-нови средства за човешко унищожение – планово, методично, завоалирано – чрез храните, ваксините, водата и въздуха, чрез измислянето на тероризма и локалните войни по региони, чрез приучване към хомосексуализъм и педофилия, чрез настройване на мъжете срещу жените (единствените, чиито съюз може да създаде нов човешки живот на тази земя!)

Възпитаването на мъжете в гейство и прехвърлянето на мъжката похот върху децата с цел отклоняване от естественото човешко сексуално привличане между мъже и жени и раждането на живот, е откровен геноцид срещу човечеството и цели намаляването на хората по тази Земя. Такова противопоставян е на Истината на човешкото естество, такива вопиющи мерки на Лъжата срещу живота и неговото естствено разцъфтяване, човешката история не познава до сега.

Бог да пази децата ни!
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови