Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Замърсяването на въздуха убива повече хора, отколкото спин и малария!

Замърсяването на въздуха убива повече хора, отколкото спин и малария!

Това изявление бе направено от представители на Организацията на обединените нации.Замърсяването на въздуха убива повече хора, отколкото спин и малария!

Русия

Изследване, проведено от Световната здравна организация през 2012 г. е установило, че всяка година от замърсения въздух в помещенията загиват 3,5 милиона души по целия свят, а от замърсяването на атмосферата – 3,3 милиона.

Представителят на ООН Канде Юмклеа заяви, че в повечето случаи жертвите на мръсния въздух са жени и деца.

“Този проблем бе подценен от нас в миналото. Смог заплашва хората навсякъде по света, от Пекин до Мексико Сити“ - обяви директорът по обществено здраве и околна среда в СЗО Мария Нейра. Разликата между спин и замърсяването на въздуха е в това, че с първото учените все още не могат да се справят, а с второто е напълно възможно. Ако има политическа воля.


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови