Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Призив на американски журналист: „Унищожете всички мюсюлмани по света”

Призив на американски журналист: „Унищожете всички мюсюлмани по света”

Призивът на американски журналист предизвика силен отзвук в цял свят, след като въпросният Ерик Ръш се обърна със специално обръщение към християнската общност в света изобщо. легализиране..Призив на американски журналист: „Унищожете всички мюсюлмани по света”

Ню Йорк/САЩ

Ерик Ръш, който е добре познат за зрителите на американския телевизионен канал Fох TV, направи доста остро и расистко обръщение в официалната си страница в социалната мрежа Twitter, където се обърна към всички християни с призива „всички мюсюлмани по света да бъдат унищожени”.

Думите му бяха подтикнати от бостънския маратон и двете осъществени експлозии малко преди финалната права.

Думите на Ръш предизвикаха остра реакция от редица мюсюлмански страни, които обявиха, че подобни расистки и крайни изявления от медийни лица, а и изобщо от някой, е недопустимо./news359.


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови