Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Християнин маратонец остава невредим от взрива в Бостън

Християнин маратонец остава невредим от взрива в Бостън

Дейв Кърнс (Dave Cairns), директор на Християнски лагер, участващ в маратона в Бостън останал невредим и без никакво нараняване, независимо от факта, че е бил на разстояние само на няколко метра от финалната линия където беше първата експлозия, съобщава на Christian TelegraphХристиянин маратонец остава невредим от взрива в Бостън

Дейв Кернс, директор на христиански лагер
"Pilgrim Pines", и Леонид Регета, международен координатор.

След двете мощни експлозии пред Дейв той остава да лежи на улицата. Въпреки шока и последващия медицински преглед, той започва да благодари на Бога, на неговото семейство и всички приятели, за грижите и молитвите.

Дейв решава да участва в този маратон за набиране на средства за участието на 26 деца от семейства с ниски доходи в летен библейски лагер с духовни програми.

През май 2013 Дейв Кърнс планира да бъде в Русия, за провеждане на семинари относно организацията и стратегическо планиране на летни библейски лагери.


Превод и редакция Венци Тоневски

invictory.org

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови