Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Желаещите да помогнат нека последват тази връзка: КЛИК
За информация по фактурирането или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Франция легализира гей браковете

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Франция легализира гей браковете

На 12 април т.г. Горната камара на френския парламент гласува в полза на законопроект, който ще позволи на хомосексуалните двойки да встъпват официално в брак”и да осиновяват деца, съобщават френските медии.Франция легализира гей браковете

Френският сенат

Сега окончателното гласуване на законопроекта трябва да бъде проведено от Долната камара на парламента – Народното събрание. На първо четене на 12 февруари т.г. Долната камара одобри документа. Тогава за него гласуваха 329 депутати от общо 577.

След одобрението на законопроекта в парламента той трябва да бъде подписан от президента на страната Франсоа Оланд, който обеща в хода на предизборната си кампания да узакони еднополовите бракове. Междувременно законопроектът предизвика редица мащабни протести във Франция.


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови