Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Адвентисти проведоха акция против насилието в Ню Йорк

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Адвентисти проведоха акция против насилието в Ню Йорк

Над три хиляди младежи, адвентисти от седмия ден участваха в кампания против насилието.Адвентисти проведоха акция против насилието в Ню Йорк

Снимка: news.adventist.org

Те маршируваха демонстративно през Бруклинския мост в Ню Йорк, призовавайки за прекратяване на насилието и повече състадателност в хората, съобщиха световните християнски медии Christian Telegraph и invictory.org позовавайки се на медията 'Християнски Възглед'

Събитието бе част от тридневния “уикенд на състрадание„, проведен под егидата на адвентистите.

Маршът бе предшестван от пресконференция, по време на която организаторите са обсъждали действията на властта и лидерите.

"Походът е от хора, които разбират, че насилието не е отговор за разрешаване на конфликти, без да причини нови вреди, всички форми на насилие могат да бъдат преодолени с любов и състрадание" - каза Американският конгресмен Кларк на пресконференция.

В събота и неделя в New York City е първата в годишна серия от акции, организирвани от Църквата на адвентистите в северо-източната част на САЩ. Предстоящи срещи са планирани в Портланд, Мейн, през 2014 г. в Хамилтън, Бермуда, през 2015 г. в Уорчестър, щата Масачузетс, през 2016 г., и в Сиракуза, Ню Йорк, през 2017.


Превод и редакция Венци Тоневски -->

invictory.org

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови