Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Убийствата в Нигерия продължават

Убийствата в Нигерия продължават

Псалм 69:1-3 Избави ме, Боже; защото водите стигнаха до душата ми. Потъвам в дълбока тиня, където няма твърдо място да стъпя; стигнах в дълбоки води, където потопът ме покрива; изнемогвам от викане; гърлото ми е изсъхнало; очите ми чезнат, докато чакам моя Бог.Убийствата в Нигерия продължават

Убийства в Нигерия

На 21 февруари, ислямисти убиват 10 члена на едно семейство по време на вечерно нападение близо до Джос.

Пет от убитите са деца на възраст от 9 месеца до 5 години. Към 8 часа вечерта, около 40 въоръжени екстремисти нахлуват в дома на семейство Муса намиращ се в началото на селището Когом.

Събарят вратите на дома, в който заедно живеят четири възрастни братя и сестри, заедно с техните семейства, след което брутално убиват всеки срещнат с мачетета и автоматични пушки.

Двама двадесет годишни члена на семейството, Хабила Муса, и Реджина, съпругата на Джейкъб Муса, са единствените оцелели след атаката.

Реджина е дълбоко травматизирана; екстремистите убиват не само нейния съпруг, но и трите й деца на възраст: 9 месеца, 3 и 5 години. Да се молим за Божията утеха и закрила на Реджина и останалите живи членове на това нигерийско семейство.


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови