Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Започна масово ислямизиране в Европа

Започна масово ислямизиране в Европа

В Европа строителството на джамии е в пълен ход, а 2013 г. се очертава да бъде рекордна по брой на строящите се ислямски храмове, пише EuropeNews.Започна масово ислямизиране в Европа

В Европа започва масово строителство на джамии

Въпреки настоящата криза в сферата на недвижимите имоти една от най-големите джамии в Европа се очаква да бъде построена в Ирландия, на 10 км северно от Дъблин – в Клонгрифин. В Белгия започна изграждането на огромна джамия в Лиеж – третия по големина град в страната. В германския Хамбург в джамия ще бъде превърната бившата църква „Капернаум”, а в Мюнхен политиците търсят място за строеж на гигантски ислямски комплекс с джамия, който ще бъде изграден на площ от 6 хил. кв. м и ще струва 40 млн. евро.

Правителството на обявената в несъстоятелност Гърция е обещала да похарчи 1,1 млн. евро за строителството на официална джамия в Атина. Епископската енория „Св. Йоан” в Абърдийн, Шотландия, стана първата в Обединеното кралство, съгласила се да сподели своите съоръжения с мюсюлмани, които могат да се молят в църквата по 5 пъти на ден. В третия по големина град в Испания – Валенсия, мюсюлманската общност „Ахмадия” откри нова джамия на 29 март т.г.

В деня на откриването Хазрат Мирза Масрур Ахмад – духовният водач на общността, заяви, че доколкото му е известно, след 20 години броят на мюсюлманите в Испания ще се удвои и е вероятно ислямът да доминира в страната. На територията на Европа нови джамии се строят още в Каталуния, Люксембург, Швейцария и на други места.


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови