Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

15 милиона гледаха световната премиера на филма - Библията

Добави в Svejo

15 милиона гледаха световната премиера на филма - Библията

Преди седмица на 3 март по телевизионния канал History се състоя световната премиера на 10-серийния исторически филм „Библията” от продуцентите на телевизионния сериал „Докоснат от ангел”.

15 милиона гледаха световната премиера на филма - Библията

Изображение © evangelskivestnik.net

Зрителите, гледали филма са достигнали около 14.8 млн, съобщиха рейтинговите агенции. Продукцията е разработвана в период от 2 години и има за цел да поднесе старата история в нов вид, с нови ефекти, като цели да зарадва и най-взискателните зрители.

Сюжетът се развива около 10 ключови библейски разказа - от Битие до Откровение.

„Без съмнение Библията е една от най-важните и популярни книги в света. Тя съдържа една невероятна и мощна история, която завинаги промени хода на историята и оказа влияние върху световните религии. Ние ценим нашето партньорство с продуцентите на „Библията”, благодарение на които Божието Слово оживя на екрана, и се надяваме, че този библейски разказ ще повлияе и на следващите поколения”, коментира Нанси Дубик – президент на телевизионната мрежа „A & E”.

Редакция: Венци Тоневски

cnlnews.tv

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови