Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Хакнаха сайта на ОЕЦ България

Добави в Svejo

Хакнаха сайта на ОЕЦ България

Тази сутрин хакерска групировка, представяща се за “Иранска кибер армия 2012„ ограничи достъпа до сайта на Обединени Евангелски Църкви България. Сайтът беше възстановен до няколко часа.

Хакнаха сайта на ОЕЦ България

Изображение © evangelskivestnik.net

Излизащото съобщение на мястото на сайта гласеше - “ХАКНАТ„ и отдолу с малки букви - „Ние обичаме Иран“.

Най-вероятно популярната със своите антиизраелски набези групировка е използвала отбелязването на 70 годишнината от спасяването на българските евреи.

ОЕЦ е обединение на евангелско-протестантските църкви в България и имa представителна и координационна роля за общността.

Създаденият евангелски алианс или Обединени евангелски църкви (ОЕЦ) показва, че въпреки самостоятелно регистрирани, деноминациите се подкрепят и в своята нравствена и основна доктринална позиция те са единни.

Редовни атаки има и към по големите християнски медии като hristiqni.com, оказващи влияние в духовния свят макар и по виртуален път.

Редакция: Венци Тоневски

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови