Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Ник Вуйчич планира да посети Русия

Добави в Svejo

Ник Вуйчич планира да посети Русия

На среща с Игор Никитин, известен мотивационен говорител, проповедник и автор на бестселъри, Никълъс Вуйчич заяви, че е готов да отиде в Русия.

Ник Вуйчич и Игор Никитин

Ник Вуйчич и Игор Никитин © Снимка: tbn-tv.ru

Ник Вуйчич е известен християнски проповедник, който е роден с редкия синдром на тетра амелия - отсъствие на всичките четири крайника. Той се адаптира да живее със своя недостатък, чрез обмен на опит с други хора, постепенно става международно известен мотивационен говорител и насърчител на милиони по света. Неговите речи са главно адресирани към хората с увреждания, с надежда за пробуждане и мотивиране за търсене смисъла на живота.

По време на срещата си с Игор Никитин, говорителят отбеляза, че въпреки някои трудности, за него е от особено значение да посети Русия.

Игор Никитин, от своя страна, заяви, че е изключително вдъхновен от историята и съдбата на Ник

"Когато се срещнахме с Ник, очите му бяха уморени след дългия полет и многото срещи, но все още се усещаше въодушевеното му настроение. Аз го виждам като герой. Един човек, който не гледа на това с което не разполага, а това което ще има за в бъдеще. Комуникация с Ник ме вдъхнови до такава степен, че изпитах желание да помагам още повече на хората.", каза Игор Никитин.

Превод и редакция: Венци Тоневски

tbn-tv.ru

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови