Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Ръст на гоненията в Китай

Добави в Svejo

Ръст на гоненията в Китай

След назначаване на новото правителство груповите гоненията се увеличиха с над 40% а тези на отделни лидери с 12%.

Ръст на гоненията в Китай

© Снимка: bosnewslife

Според въведения през 2012г. “трифазен план„ за премахване на домашните нерегистрирани църкви първата фраза вече е започнала. Втората фаза принуждава всяка подобна група на домашни църкви, които се считат за враждебни, да влезне в официалното Триединно патриотично движение, което представлява държавните църкви в страната.

Обмисля се третата фаза да започне през 2015 г. и да продължи до 2025 г.

През третата фраза правителството ще затвори всички църкви, неотговарящи на изискванията на Триединното патриотично движение.

Министерството на обществената сигурност и гражданските дела ще има позволение да арестува църковни лидери и да ги изпраща в трудови лагери заради „подозрение в използване на религията за подкопаване на дейността на правоохранителните органи”, както и да въвежда ограничения върху разпространението на християнската вяра сред студентите, отбелязва в доклада си ChinaAid.

Редакция: Венци Тоневски

invictory.org

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #1 sms 03-03-2013 07:07
Много ми е жал. Повечето китайци са толкова заблудени, че няма накъде(вярват в много животни), а други, които се опитват да достигнат до Бог са спирани..
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови