Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

200 хиляди на протест срещу гей браковете

Добави в Svejo

Между 120,000 и 200,000 на протест срещу гей браковете

В Пуерто Рико стотици-хиляди вярващи излязоха на протест срещу гей браковете

Над 200 хиляди на протест срещу гей браковете

Протестът в Пуерто Рико | Снимка: nomblog

Пуерто Рико е една от най-горещите зони срещу гей браковете! Джордж Уил пише, че "91% от жителите на Пуерто Рико са против еднополовите бракове".

Цялото население на Пуерто Рико е три и половина милиона, така че около 5% от общия брой на населението се обединиха, за да покажат подкрепата си за брака между мъж и жена, и позициите си срещу гей съчетанията.

Между 120 000 и 200 000 души, блокираха центъра на столицата Сан Хуан (на испански: San Juan, кръстен на „Свети Йоан Кръстителя“). “Пуерто Рико днес излезе за да насърчи депутатите на острова в защита на брака като съюз между един мъж и една жена.„ бяха част от лозунгите.

Други плакати гласяха "Пуерто Рико се изправи, за да защити семейството", десетки хиляди протестиращи призоваха управляващата Демократическа партия да върне всяка мярка, която ще предефинира семейния съюз.

Организиран само за три седмици, протестът надигна тълпи от вярващи, представящи хора от различни религиозни среди и деноминации, част от които Петдесятна, Баптистка, Католическа, ученици на Христос и др.

Редакция: Венци Тоневски

LifeSiteNews

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови