Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

10 000 библии за Египет

Добави в Svejo

10 000 библии за Египет

Стартира кампания за набиране на средства..

10 000 библии за Египет

През 2011 г. “Отворени врати„ разпредели повече от 3.1 милиона библии и материали за обучение на преследвани християни в почти 50 страни. Голяма част от тях бяха разпределени за Африка, Египет, Индия, Близкия изток и Латинска Америка.

PCM (Premier Christian Media) стартира кампания с апел за набиране на средства.

Целта е изпращане на 10 000 библии в Египет.

Кампанията се провежда в партноьорство с благотворителната организация - Open Doors (отворени врати).

"Отворени врати" съществува, за да служи в подкрепа на преследвани християни по целия свят. Организацията дава своето начало през 1955 г. и днес вече служи в над 60 страни - с помощта на поддръжници от всички страни. Една от главните цели на Open Doors е поставяне на Библии в ръката на всеки един от милионите нуждаещи се и преследвани вярващи; също така обучение и укрепване на християнски лидери, практическа подкрепа за хилядите братя и сестри, които ежедневно биват арестувани и отвеждани в съда заради вярата си.

Цената на една Библия е Premier иска само £ 5 (пет евро) и всеки желаещ да направи дарение може да го направи от тук: КЛИК

Редакция: Венци Тоневски

christiantoday.com

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови