Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Проект за защита на неродените в Латвия

Добави в Svejo

Проект за защита на неродените в Латвия

Жителите на Латвия призовани в подписка за подкрепа на неродените деца.

Организация - един от нас

Европейската гражданска инициатива „Един от нас” (One of Us), апелираща за правен път в защитата на човешкия живот и достойнство от момента на зачеването излиза с проект за защита на неродените деца.

Организаторите на кампанията „За живота” призоваха всички жители на Латвия, които имат право на глас да се подпишат в подкрепа на този проект, въз основа на което ще бъде организирана инициатива на европейско ниво, насочена срещу абортите, според информация от Ves.lv.

Нужни са 1 млн. подписа, за да бъде предоставен проектът за обсъждане в Европейската комисия. На граждани на Европейския съюз, които представляват най-малко 7 държави. В Латвия за реализиране на инициативата е необходимо да бъдат събрани най-малко 7000 подписа.

Hristiqni.com неотдавна стартира инициативата - “Кампания: истината за аборта„, чиято фейсбук страница наброява БЛИЗО 500 поддръжници до момента:

Всеки желаещ да подкрепи кампанията ни може да хареса страницата и да разгледа официалния сайт: IstinataZaAborta.com

Редакция: Венци Тоневски

hristiqni.com


Видео: “Живото доказателство.„

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови