Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Заплахи с убийство към главния ни редактор!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Психопатът Димитър Антонов Димитров (фейсбук профил), който се представяше за проповедник, но всъщност бе изобличен от екипа ни, че снима гнусни порно извращения, отново се свърза с нас по скайп.

Този път, за да отправи закани за физическа саморазправа и опити за респектиране.

"ЩЕ ТИ ПОСТЕЛЯ ЧЕРНИЯ КИЛИМ КЪМ АДА УРОД" и "БИХ ТЕ ЛЕЖАЛ С УДОВОЛСТВИЕ.." са само част от заканите, които ще покажем по-надолу в материала.

Напомняме на читателите ни, че Димитров бе изобличен от главния ни редактор Венци Тоневски, чрез редица статии и материали, показващи че Димитър няма нищо общо с Бога на християните и Библията.

Димитров се опита да залъже аудиторията на християни.ком, че е човек на Бога, който проповядва и изповядва Божието Слово. В същото време снима уродливи порно извращения в канали като чатърбейт (за проверка: напишете mitasko chaturbate в гугъл.)
Същият си изтри профилите във фейсбук, но не след дълго направи нови, чрез които вече проповядваше, че е богоугодно християните да снимат порно гнусотии и да се покзават голи пред цял свят.

Прилагаме във вид на скрийншот и в писмен вид заплахите за саморазправа на Димитър, отправени към главния ни редактор по скайп. Скоро ще се качат и видео материали.

 

Срещу отправените заплахи в писмен и видео вид са предприети необходимите действия. И не на последно:

Бог ни пази като зеницата на окото си. Опити като този за сплашване и респектиране на екипа и редакторите на християни.ком не биха оказали абсолютно никакво въздействие върху нашата работа. Ние ще продължаваме да говорим истината и да благовестваме в интернет.

Поздрави: В. Тоневски / гл. редактор: християни.ком


Обновена. Първо видео със заплахите:

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Коментари   

 
+1 #2 асмиров 11-06-2017 20:15
дайте го в полицията
Цитиране
 
 
+1 #1 Лея 07-06-2017 13:36
Пуснете жалба до прокуратурата
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови