Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Заплахи с убийство към главния ни редактор!

Психопатът Димитър Антонов Димитров (фейсбук профил), който се представяше за проповедник, но всъщност бе изобличен от екипа ни, че снима гнусни порно извращения, отново се свърза с нас по скайп.

Този път, за да отправи закани за физическа саморазправа и опити за респектиране.

"ЩЕ ТИ ПОСТЕЛЯ ЧЕРНИЯ КИЛИМ КЪМ АДА УРОД" и "БИХ ТЕ ЛЕЖАЛ С УДОВОЛСТВИЕ.." са само част от заканите, които ще покажем по-надолу в материала.

Напомняме на читателите ни, че Димитров бе изобличен от главния ни редактор Венци Тоневски, чрез редица статии и материали, показващи че Димитър няма нищо общо с Бога на християните и Библията.

Димитров се опита да залъже аудиторията на християни.ком, че е човек на Бога, който проповядва и изповядва Божието Слово. В същото време снима уродливи порно извращения в канали като чатърбейт (за проверка: напишете mitasko chaturbate в гугъл.)
Същият си изтри профилите във фейсбук, но не след дълго направи нови, чрез които вече проповядваше, че е богоугодно християните да снимат порно гнусотии и да се покзават голи пред цял свят.

Прилагаме във вид на скрийншот и в писмен вид заплахите за саморазправа на Димитър, отправени към главния ни редактор по скайп. Скоро ще се качат и видео материали.

 

Срещу отправените заплахи в писмен и видео вид са предприети необходимите действия. И не на последно:

Бог ни пази като зеницата на окото си. Опити като този за сплашване и респектиране на екипа и редакторите на християни.ком не биха оказали абсолютно никакво въздействие върху нашата работа. Ние ще продължаваме да говорим истината и да благовестваме в интернет.

Поздрави: В. Тоневски / гл. редактор: християни.ком


Обновена. Първо видео със заплахите:

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+1 #2 асмиров 11-06-2017 20:15
дайте го в полицията
Цитиране
 
 
+1 #1 Лея 07-06-2017 13:36
Пуснете жалба до прокуратурата
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови