Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Катастрофи, цистерни взривени, земетресения, болести... Това е само началото!

Катастрофи, цистерни взривени, земетресения, болести............това е нищо, в сравнение с това което предстои да се случва, и доказателството за тези неща се намира в Библията.

0000325154 article2
Много хора не ми вярват че виждам неща от духовния свят, не ми вярват че виждам и това как демонични зли същества атакуват и поразяват, там където те не могат да поразят, е мястото където е издигната огнена стена, и то от Самият Бог.
Това място се нарича; МЯСТО НА МОЛИТВА. Обаче не молитва поради която да се молиш за тази огнена стена, но мястото е там, където търсиш Божието лице, поради това което е самият Бог.
Когато поискаш от Бог да ти покаже, Той би ти показал цялата земя и хората по нея, всичко което ще видиш, е тъмнина, и ще видиш че са малко местата където блещукат малки пламъчета, тези пламъчета са хората в чиито сърца ГОРИ огън за Исус, това са хората които следват примера на петте разумни девици, това са хората в чиито сърца свети Истинската светлина, която пак е от Бога. Тези хора, са хората които са изкупени чрез жертвата на Божието Агне, изкупените чрез кръвта на Исус.
Честно, мъчно ми е, защото много хора погиват, живите на тази земя скърбят, но те не знаят че ада и рая са реални места, и ако тези хора разберат че техни близки са попаднали в ада, те биха изпаднали в агония от ужас за близките си. Лягаш си вечер, и спиш спокойно, но не знаеш дали ще се събудиш, дори не подозираш за това какво може да се случи, и това е опасно.
Затова препоръчвам, обърнете се към Истинският и Истинен Бог, покайте се и повярвайте в благовестието Христово.
Исус Христос даде живота Си за нас, Той плати за нашите грехове и за нас самите, не Го отхвърляйте.
Бог да ви благослови.
Жулиян Томов

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #1 Бобо 14-12-2016 08:23
Рая е реално място, но ада все още не съществува. "Ад" означава гроб, идва от "хадес", намира се 2 метра под земята - където се погребват хората. Но огнената геена, или така нареченото огнено езеро, където нечестивите ще изгорят заедно със сатана, все още не е дошло. Това изгаряне на противниците на Бога ще стане едва след 1000-та години, при третото пришествие.
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови