Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Масоните в българския парламент на протест..

655 402 syd prisyda temida pravosydie uslovna

Членуването на магистратите в масонски организации се оказа гореща тема в Закона за съдебната власт, който се гледа в пленарна зала. Отпадна първоначалният текст, забраняващ на магистратите да членуват в подобни организации.
След разгорещени дебати бе приет текстът всеки съдия, прокурор и следовател, членовете на Висшия съдебен съвет, главният инспектор и инспекторите от Инспектората към Висшия съдебен съвет в едномесечен срок от встъпване в длъжност да подават пред съответната колегия на Висшия съдебен съвет декларация за всички свои дейности и членства в организации,
"включително тайни и/или неформални организации и общества",
юридически лица с нестопанска цел и в граждански дружества или обединения по образец, утвърден от Висшия съдебен съвет. При промяна се подава декларация за коригиране на декларираните обстоятелства в едномесечен срок от настъпването на промяната.
"Ако се докаже, че участието в юридическа и в каквато и да е било организация,
може да доведе до дейности, които накърняват независимостта на магистрата,
то това е основание за неговото отстраняване", коментира и министърът на правосъдието Екатерина Захариева.
Депутатите ще заседават днес до окончателното приемане на промените в Закона за съдебната власт.
Димитър Байрактаров обяви от трибуната, че не членува в
масонски организации или Ку Клукс клан,
но е бил подложен на „каноническо покръстване от Българската православна църква”. Според него за всички е ясно, че има тайни общества, които се ръководят от неясни правила и вършат пъклени дела.
Мартин Димитров обяви, че не членува в такава организация. Промените щели да доведат до по-голяма прозрачност в съдебната система.
Съдебната власт има две основни множества - зависимостта от службите на комунистическата държава, другата - масонски организации, заяви депутатът от ГЕРБ Методи Андреев.
Групата на масоните и групата на бившите ченгета имат едно огромно общо пресечно множество,
изтъкна той. Щафетата на едната зависимост беше предадена на другата по-демократичната зависимост, убеден е Андреев.
Парламентът трябва да реши и кога ще изберем новия държавен глава. Ще се решава между три предложения – 23 октомври, 30 октомври и 6 ноември.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови