Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Бени Хин отново идва в България. Вижте в кой град:

Служението на Бени Хин (MIRACLE HEALING SERVICES) е посочило датите 16 и 17 септември за ново гостуване в България.

beni

След отмененото през 2007 година посещение на Бени Хин в България, седем години по-късно, през 2014та, той дойде и проведе събрание в зала 1 на Националния дворец на културата.

Посещението на пастора препълни залата от вярващи и предизвика противоречиви мнения в християнските среди из цялата страна.

Много медии нарочиха агресивната му дарителска кампания като "пладнешки обир", но и голяма част от присъствалите определиха служението като истинско благословение. Конференцията се проведе с множество свидетелства за изцеления.

В последната молитва Бени Хин се моли за благословението на „хората и земята на България“, за „съживление в България“ и „за семействата“. Пламен Цолов завърши събранието с молитва за българския народ.

Тази година Бени Хин отново ще гостува в България, като този път службата ще се проведе във Варна в дворецът на културата и спорта. Билети и резервации могат да се направят на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

След запитване от наш администратор, официалната страница на събитието Бени Хин Варна разкри, че билетите ще са по 20лв за двете сесии а църквата организатор се казва "Пробуждане" с п-р Максим Асенов. Тоест същите организатори, които проведоха събитието през 2014та година в сградата на НДК в София.

Гледайте запис на посещението му през 2014та година в църква.ком:

Бени Хин в България 2014 (Цялото служение) 1част

Бени Хин в България 2014 (Цялото служение) 2част

Венци Тоневски

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #1 Снежана Тодорова 15-09-2016 13:39
Anatema za tozi merzawec!
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови