Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Нека помогнем на самотна майка с две деца.. (ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ИСТОРИЯТА..)

Преди рождество Ви споделихме историята за бедна майка с две деца, която се нуждае от помощ (вижте тук). Апелът ни се разпространи лавинообразно из социалните мрежи, като стотици, хиляди откликнаха, че ще помогнат чрез финансови средства, дрешки, храна и подаръци.

Администрацията ни не получи обратен фийдбек, но разбрахме, че жената е благодарна за помощта и доста хора са се включили в кампанията.

Публикуваме без редакторска намеса писмо на наш потребител, който споделя впечатления от желанието му да помогне.


Емил Величков Енчев

Здравейте добри хора,току що се завърнахме от с.Юпер,където трябваше да доставим даренията за майката с двете деца.

След разговор с майката преди да тръгнем и след дългото тичане и събиране на подаръците на 46 добри сърца,спирайки пред къщата на нашата "героиня" се оказа,че е заминала за Русе за да си изхарчи ваучер за 50 лв.,при положение,че ние успяхме да съберем сума доста по-висока в кеш,хранителни продукти,лакомства за децата,коледно дръвче и украса за него,много дрехи и обувки,както и дрехи и обувки за госпожа Галина Георгиева,но същата ни каза "Абе оставете ги вие нещата в някой магазин,а аз ще си ги получа".

Това аз го приемам за гавра с нашата състрадателност !!! Влязохме в селският магазин и разпитахме за г-жата и от там ни казаха : "Браво момчета,но те от Еконт постоянно носят кашони,така,че дайте ги на някой,който има нужда". Почуствах се отвратен от поредната измама,в която въвлякох и още 45 Човека,които с нямането си отделиха средства,избраха най-хубавите дрешки на своите дечица за да ги подарят на чуждите.

Смачкан и огорчен от случката реших,че съдбата винаги има пръст в случките в нашият живот . Звъннах на майка ми най-близкият човек на всеки човек,която е учителка в с.Вазово,където учат братче и сестриче,които е имало случаи да припадат от глад,защото са от най-бедното семейство в с.Райнино.

Разговарях с кмета на селото и му обясних нашата история и че ние имаме силата да покажем отново на две дечица,които в момента са се свили и са си легнали,защото нямали пари за дърва и може би отново гладни,че аз ще им помогна до колкото мога.Момченцето е с кашлица от доста време и в Понеделник ще бъде заведено на доктор и ще му се закупят нужните лекарства.

Моля разпространете съобщението,защото нямам контакт с всички дарители и ви моля за вашето съгласие с помощта на кмета на с. Райнино да раздадем нещата в селото само на най-бедните и онеправдани истински хора,а не на поредната сърцераздирателна "история". Всичко ще бъде заснето и предоставено пред вас как всяко невинно същество си получи дрешката. Ако има ентусиасти може да правим още хора щастливи с ненужните ни вещи,но ЛИЧНО ПРЕДАДЕНИ НА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ !!!

Бъдете добри,благодаря ви и моля оставете коментар какво да направим с даренията или,който желае ще си получи всичко обратно,защото това са вашите сърца и аз не мога да се разпореждам с тях !!!

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови