Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Кандидадът за кмет Славчо Атанасов обвини за загубата си ромите евангелисти от Столипиново!

Не става ясно от къде е получен сигналът и кой стои зад масовото организиране на пловдивските роми - евангелисти.

Кандидадът за кмет, Славчо Атанасов, алармира във фейсбук профила си за масово организирано гласуване на роми-евангелисти в Столипиново. Политикът не изяснява подробности от къде е получен сигналът, кой е отговорен и защо задължително ромите тряба да са били евангелски християни.

Публикуваме дословно изявлението:

ИСКАМ ДА ВИ СЪОБЩЯ НЕЩО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО. Получаваме сериозни сигнали за изборни манипулации в Пловдив, някои от които Прокуратурата вече проверява. Единият от тях е за масово организирано гласуване на роми-евангелисти в Столипиново! Разбира се продължават и сигналите за готови попълнени бюлетини, на които реагираме светкавично. Апелирам за голяма изборна активност днес, за да е по-малка тежестта на грозните манипулации и съдбата на града, който обичаме, да не се решава единствено в кв. Столипиново. Ако желаете, споделяйте тази информация, за да са наясно повече хора какво се случва. Този път обаче измамите няма да минат. Нека Пловдив стане Европейска столица на културата още днес - защото активната гражданска позиция, реализираното право на избор, себеуважението и обичта към Пловдив, както и отказът да се примирим с фалшификациите в 21 век за мен, надявам се и за вас, определено са признак на култура. Да я покажем с голяма активност точно в Деня на будителите, в името на тези, които са ни съхранили като нация и в най-трудните моменти. Споделяйте и гласувайте! Гласувайте наистина по съвест и не бъдете безучастни.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови