Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Соломон Паси: До няколко години България ще набъбне с 2-3 МИЛИОНА бежанци!!!

2-3 млн. имигранти ще пристигнат в България в следващите 15 години. Такава прогноза направи в интервю за „24 часа”бившият външен министър Соломон Паси.

„Тази сметка е проста: ако на всеки двама европейци очакваме по един имигрант, то на 6-7 млн. българи ще се паднат поне 2-3 млн. имигранти. Звучи стряскащо, особено ако не мислим предварително за това”, обясни той.

„Но нека мислим позитивно и да си дадем сметка, че един от най-големите гении на човечеството – Стив Джобс, е дете на сирийски имигранти. Може би неговият дух е реинкарнирал у емигрантче, което в момента влиза в България”, добави той.

Според Паси, ако целите на хилядолетието, обявени през 2000 година от ООН, бяха изпълнени – борба с болестите, неграмотността, бедността, липсата на вода, необразоваността и т.н., нещата щяха да изглеждат доста различно.

„В съседна Турция в момента да близо 2 млн. Никой обаче на говори за Танзания със стотици хиляди имигранти от Конго и от Бурунди. Някой да е чел във вестниците за имигрантска криза в Танзания? А ние в Европа умираме от страх да не би малко да ни се наруши стандартът, защото ще дойдат едни по-бедни бежанци. Но разширението на ЕС показа, че имигрантите развиват икономиката на приемащата страна”, посочи той.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови