Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ВИДЕО от Варна: Гражданин краде тротоарните плочи

Получихме видео, в което гражданин умело и сръчно, подготвен с работни ръкавици, събира тротоарните плочи през обедната почивка на работниците. Вижте до къде стига наглостта на някои хора.Коментар на Ивелина Бардарова:

След решението на кмета на Варна - Иван Портних, да подобри визията на града, има и "СЪВЕСТНИ" граждани, които "помагат" това да се случи по-бързо. Господинът, който виждате, беше вече веднъж изгонен от този тротоар, където умело и сръчно, подготвен с работни ръкавици, събираше тротоарните плочи. Но явно е решил, че количеството е недостатъчно, защото се върна втори път, за още материали, като използва обедната почивка на работниците, за да може спокойно да си свърши работата.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови