Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Кораб с оръжия плава от Бургас към Украйна

680 тона боеприпаси, предоставени от различни държави-членки на НАТО са отплавали от пристанището в Бургас към украинското товарно пристанище „Октябрск“

yasar-abi-1155395

От Бургас към украинското пристанище „Октябрск“ в гр. Николаев под Панамски флаг е тръгнал товарният кораб „Yasar Abi“.

Пристанище „Октябрск“ е специализиран порт за транзит на въоръжение и боеприпаси.

В кораба е натоварен смъртоносен товар – 680 тона различни боеприпаси от НАТО-вски страни. Практически Киев не разполага в момента със свои боеприпаси.

На 3 януари т.г. „Yasar Abi“ е посетил грузинския порт Поти, където се намира военно-морската база на Грузия, а от 20 януари 2015 година се товареше на док в Бургас.

В момента пълният с боеприпаси кораб бърза на помощ на разбитата украинска армия, за да може тя да продължи да унищожава своето собствено население.

България и българския народ вече са изцапани с кръвта на невинни хора, благодарение на своето „умно“ правителство и Народно събрание…

alterinformation.wordpress.com

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
-1 #1 NikolaEmigrant 26-02-2015 13:59
Неприятно е да се види такава статия в християнски сайт. Това е взимане на страна вьв военен конфликт. Кой е по-лош? Руснаците или украйнците. Руснаците, които нападат чужда страна по такьв партизански начин или украинците, които защитават независимостта на страната си. Мисля, че авторите на статията ще мислят по друг начин, когато нашата черга се подпали. Половин милион руснаци имат имоти в Бьлгария и не малко живеят тук. Колко му е на Путин да дойде да ги освобождава от нас бьлгарите.
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови