Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Закопчаха рома, скандализирал Първомай на Богоявление

След подаден сигнал за непристойното поведение, в РУП – Първомай беше задържан Яшко -

циганинът, който размаха члена си днес, по време на Богоявленския ритуал. Полицията пое случая в ръцете си малко след публикуване на материала в parvomai.net. Оказа се, че има не една и две фотографии, запечатали „юнашката проява на Яшката“.

Поведението на рома скандализира обществеността. Обвинението, с което е задържан ще стане ясно утре, но най вероятно ще е по чл. 325 от Наказателния кодекс. В него се казва „Който извърши непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, се наказва за хулиганство с лишаване от свобода до две години или с пробация, както и с обществено порицание.

Ромът Янко се оказа позната медийна звезда. През септември той влезе в лют спор със свой работодател за открито гърне със сребърни монети от 30-те години наминалия век. Сагата със собствеността на парите продължава и до днес.

parvomai.net

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови