Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Българи помагат на страдащи християни в Сирия и Ирак

Вярващи от епархията ни в САЩ, Канада и Австралия събраха и дариха 14.500 щ. д. за нуждите на страдащите православни християни в Сирия и Ирак. Само две седмици преди това, българите от същата епархия дариха малко над 10 хил щ. д. за Никулден за Дома за деца в Нови хан."Познавайки трудностите, които нашите братя християни изпитват в Близкия Изток, където много християни бяха убити или принудени да напуснат домовете си, или жестоко страдат по много начини заради своята вяра, клирът и вярващите от българската епархия в САЩ, Канада и Австралия решиха да проявят своята християнска съпричастност към страдащите и да им помогнат с братско съчувствие и събрани парични средства.
...
По същия начин, ако приносът на българската отвъдокеанска епархия за нашите страдащи братя в Сирия и Ирак помогне на няколко семейства там да си осигурят храна или топлина в своите временни подслони, това ще означава, че братските усилия не са били напразни. Заедно с нашите молитви, това е най-малкото, което може да се направи за тях. Нека да имаме и техните молитви!", пишат от епархията ни.

Средствата бяха дарени от Драговитийският еп. Даниил, викарий на нашия митрополит Йосиф, и протойерей Петър П. Тотев.

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
+2 #1 GeorgiRGeorgiev 05-01-2015 01:40
БОГ да благослови тези хора премного. БОГ да благослови нашите братя и сестри в Христа премного.

Благословен е нашият Милостив БОГ отвека и довека ! Амин.
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови