Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

ЗАПЛАШИХА БЪЛГАРИЯ с ИСЛЯМСКИ ТЕРОРИСТИ, РЯЗАНЕ НА ГЛАВИ И БОМБЕНИ АТЕНТАТИ!

ЗАПЛАШИХА БЪЛГАРИЯ с ИСЛЯМСКИ ТЕРОРИСТИ, РЯЗАНЕ НА ГЛАВИ И БОМБЕНИ АТЕНТАТИ!София, България

Страхът и омразата, които се насаждат сред мюсюлманите с акцията на ДАНС срещу радикалния ислям в България вече привлякоха вниманието на ислямските терористи, скандално заяви Хюсеин Хафъзов

България вече е мишена на ислямските терористи /известни с рязането на човешки глави и бомбените си атентати/, добави Хафъзов.

И всичко това заради една политическа поръчка – защото аз смятам, че акцията срещу радикалния ислям е именно политическа поръчка, каза депутатът от ДПС.

Страхът и омразата, които се насаждат в обществото и в частност в средите на религиозните мюсюлмани, ще бъдат с тежки травматични последствия за България, закани се Хюсеин Хафъзов.

Той завърши, че ще направи обобщен анализ след изслушването на председателя на ДАНС Владимир Писанчев в парламента днес, като заяви, че очаква от Писанчев "ясни и категорични доказателства за необходимостта на провеждането на такава мащабна и показна акция".СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #1 ZAMISLEN 05-12-2014 14:07
От къде той знае за това? Да не би да е във връзка с някои ислямисти?
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови