Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

В град Кърджали отвори врати Ислямска книжарница

В град Кърджали отвори врати Ислямска книжарницаКърджали, България

На 17.11.2014 г. Районно мюфтийство Кърджали проведе работна среща с имами от региона . Официален гост на срещата бе д-р Муастафа Хаджи – Главен мюфтия на Р.България.

На срещата присъстваха и районните мюфтии на Хасково и Крумовград. Срещата бе открита с четене на Айети от Корана от имама на джамията в с.Бял извор Арслан Хайрула. Районният мюфтия на Кърджали г-н Бейхан Мехмед запозна имамите с дневния ред на срещата . След това думата бе дадена на главния мюфтия д-р Мустафа Хаджи , който приветства имамите, след което подчерта отговорността и сериозността да бъдеш имам в днешно време. Много важен момент от дневния ред на срещата бе официалното откриване на първата за страната Ислямска книжарница.

Лентата бе прерязана едновременно от Главния мюфтия , Районните мюфтии на Хасково,Кърджали и Крумовград като заедно с тях бе и народният представител г- н Шабанали Ахмед. На откриването присъстваха и директорът и зам.-директорът на СОДУ –гр.Момчилград. Районният мюфтия на Кърджали благодари на Главния мюфтия д-р Мустафа Хаджи за оказаната подкрепа за създаването на тази важна придобивка за мюсюлманите от региона и пожела успех на начинанието.


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови