Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Обявиха Крисия за 101-вото чудо на България

Обявиха Крисия за 101-вото чудо на БългарияРазград, България

Кметът на Разград обяви Крисия за 101-вото чудо на България

Десетки възторжени жители на града, почитатели и приятели се събраха пред Центъра за работа с деца в Разград, за да посрещнат у дома 10-годишната певица Крисия, която заедно с близнаците Хасан и Ибрахим заеха второто място в Детската Евровизия в Малта. Придружавана от семейството си и музикалния си педагог Свилена Дечева тя премина под шпалир от мажоретки и в съпровод на духова музика.

Кметът Бояджиев връчи на Крисия почетния знак на Разград, смесителен пулт и книгата „100-те чудеса на България”, като заяви, че 101-вото е самата Крисия. Почетния знак на Разград получи и музикалният педагог Свилена Дечева.

Сред подаръците, които получи Крисия бяха и две торти с нейния лик. Едната бе от Общинския съвет, а другата от фирма „Лазаров”.

Бояджиев поздрави талантливата певица, като заяви, че тя е истинска, голяма принцеса, която спечели всички не само в България, но и в цяла Европа. Той пожела здраве и много щастие на Крисия, родителите и преподавателката й и отбеляза, че когато трудът е целенасочен и безрезервен, резултатите са факт.

Малката певица заяви, че е много щастлива, че вече е при семейството и приятелите си. Тя отбеляза, че не се е уморила от изключителното внимание около себе си. Коментира, че в училище я чакат и няма търпение да се върне. Тя бе категорична, че ще запомни завинаги миговете на сцената и запознанството си с всички участници в Детската Евровизия.

“Беше много интересно, много трудно, по едно време малко страшно, но нито за момент не ни беше скучно, мисля че направихме нещо голямо, ние не го бяхме осъзнали, докато не се върнахме в България.”, заяви от своя страна преподавателят на Крисия Свилена Дечева.

Тя отбеляза, че тримата - Крисия, Хасан и Ибрахим са били един феномен в Малта, всички били влюбени в тях и всеки им се радвал. „Понякога конкурсите не са най-благоприятното и благожелателно място, но на този конкурс всички бяха приятели и навсякъде царяха усмивки”, допълни Дечева.

Майката на Крисия, Ангелина Попова каза, че трудничко преодоляват умората, но се свиква. “Час след час ни се случват толкова много неща и започваме да ставаме по-силни, по-смели, много сме щастливи за това, което успяхме да допринесем за цялата страна”, заяви още тя и допълни, че щастието е огромно за всички.

Утре Крисия ще бъде посрещната тържествено и в училището, където учи - ОУ „Васил Левски”.


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови