Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Задържаха протестиращ тинейджър с градинарска ножица, който избяга.. (ВИДЕО)

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Задържаха протестиращ тинейджър с градинарска ножица, който избяга..

видео

(видео)

В групата на протестиращите срещу застрояването на Карадере пред парламента полицията откри младеж, който носеше голяма градинарска ножица. След като беше отведен встрани от парламента, започна кратък разпит, който продължи няколко секунди. Докато се окопитят полицаите, въпросният младеж избяга през градинката между парламента и Ректората, в посока към ул."Шипка".

Четирима униформени на мотори тръгнаха да го преследват. Според един от полицаите, който се върна от гонката, не са успели да го хванат. Протестиращи обаче твърдят, че е закаран в близкото РПУ. Младежът, на видима възраст около 16-18 г., хукна да бяга изведнъж, без видима причина.


Видео


СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови