Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Простреляха и заловиха убиеца от Лясковец, изкараха го с линейка

Простреляха и заловиха убиеца от Лясковец, изкараха го с линейка

Йовчев: Ранен е, но е жив, каза че ще се предаде, после уби наш колега, предаде ПИК.Простреляха и заловиха убиеца от Лясковец

Простреляха и заловиха убиеца от Лясковец

Ченгетата са го простреляли, но той ще живее. Органите на реда обаче съобщиха, че Петко Савов е обезвреден. Операцията се ръководи лично от главния секретар на МВР Светлозар Лазаров, който е на мястото на събитието.

От къщата излязоха няколко маскирани барети. Загражденията все още не са премахнати. Видяни са снайперисти на съседните балкони, вероятно някой от тях е стрелял по убиеца Савов. В началото на акцията ченгетата 4 пъти са подали команди бившия военен да се предаде. Ранени са двама, после служителите на реда се оттеглят. Савов казва, че ще се предаде и те тръгват към него, когато той стреля и убива служителя на МВР, ранява още един негов колега, каза Цветелин Йовчев. Той потвърди, че Савов е ранен, но е жив. В момента убиецът е транспортиран до болницата във Велико Търново, където предстои да бъде опериран.СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови