Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Българи се подиграват с Бог

Българи се подиграват с Бог

През последните дни получихме още няколко сигнала за българска фейсбук страница, която се подиграва с Бог.Българи се подиграват с Бог

Българи се подиграват с Бог

Напомняме на читателите си, че в началото на годината апелирахме за затваряне на подигравателната страница: "Български фейсбук страници се гаврят с Бог и християните".

Учудващо обаче, след хилядите сигнала и докладвания за неуместно и обидно съдържание, което нарушава правилата на фейсбук общността, от фейсбук администрацията не последва никаква реакция.

Това е последното писмо, което получихме от възмутена наша читателка.

"Здравейте. Пиша ви,защото се чувствам засегната и подразнена от нещо, което видях във фейсбук пространството. https://m.facebook.com/Baev.Baby/photos/a.282976951725597.66166.165036013519692/706282249395063/?type=1&permPage=1 Това е въпросната снимка. Питам се - толкова ли се свършиха шегите, та минаха на християнското? Ударихме ли човеците дъното на еволюцията си и трябваше ли изобщо да еволюираме, щом стигнахме до тук, където хората се присмиват на Иисуса, наричайки го копеле? А в нашата мила родина, която е преживяла много и не е виновна, че дойде време в което вече никой не се бори за нея, а глупаците й тежат допълнително като рушат всичко за което са се борели някога достойните хора, героите на които също се подиграват. Васил Левски, Ботев, братята Кирил и Методий също са осмивани незаслужено. След някоя година, може би няма да се счита за нужно да се честват трети март или 24 май. Децата ни изобщо, дали ще знаят кои са били нашите герой или ще затъват и те в помията на присмехулниците, която става все по-голяма?

А Иисус, той с какво заслужи подигравките? С това че даде живота си за нас, че бе бит, измъчван и унизен. И изтърпя всичкото това нещо само заради хората. Тези неблагодарни хора.

Както се вижда на снимката има направена страница във фейсбук наименувана "Бог". Не съм гледала какво пише. Достатъчно видях и не мисля, че ще има нещо по-различно. Всеки има правото да вярва в каквото иска, но подигравките с Бога са грях и дано Бог им прости, за да не изгорят в собствената си глупост. Бог е милостив, нека не го забравят и че винаги ще им подаде ръка, стига да я протегнат към него.

Нада.СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Коментари   

 
0 #1 nicol 27-02-2014 15:09
Водят се по акълите на дявола ..... :cry:
Цитиране
 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови