Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.

Българска християнска телевизия е дългоочаквана медия от милиони християни в България и по света. На фона на разграждащата се ценностна система сред обществото ни нуждата от платформа за излагане и споделяне на християнските ценности и принципи е болезнено необходима.

За желаещите да участват в развитието на християни.ком: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Цяла България се моли за живота на родилка

СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Цяла България се моли за живота на родилка

От два дни цяла България се моли и дарява кръв за живота на 37-годишна родилка, предаде „poligraff”МБАЛ

МБАЛ „Дева Мария“.

„Юлия е с ДИК синдром и има невъзможност за кръвосъсирване на кръвта, поради което кръвоизливът и не може да бъде овладян. Прилагат се всички възможни методи познати в медицината, за да се повлияе на състоянието ѝ“, се съобщава на фейсбук страницата на МБАЛ „Дева Мария“.

От два дни цяла България се моли и дарява кръв за живота на 37-годишна родилка. „Юлия е с ДИК синдром и има невъзможност за кръвосъсирване на кръвта, поради което кръвоизливът и не може да бъде овладян. Прилагат се всички възможни методи познати в медицината, за да се повлияе на състоянието ѝ“, се съобщава на фейсбук страницата на МБАЛ „Дева Мария“.

До момента на Юлия са прилети около 130 банки кръв и кръвозаместващи разтвора, събрани от кръвните центрове в Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора, София и ВМА. Събраната кръв от тези кръвни центрове бе изчерпана вчера, но само за няколко часа десетки души са дарили кръв. В момента от кръв за Юлия имат нужда от кръвен център Бургас.

Приканват хората с кръвна група А, без значение от резус фактора, при желание да дарят кръв да се запишат предварително по телефона в съответните кръвни центрове: Бургас (056/894866; 056 81 05 65), Стара Загора (042/611444 ; 042/611415), Ямбол (046/682264) и Пловдив (032/904401). Когато има нужда от прясна кръв за направата на тромбоцитна маса, необходима за Юлия, от кръвните центрове веднага ще се свържат с дарителя. Важно условие е всеки дарител, да заяви, че желае да дари кръв за Юлия Карчева Виранова-Димитрова, град Бургас, МБАЛ „Дева Мария“.

МБАЛ „Дева Мария” призовава всички, които не са безразлични към живота на младата жена, майка на три деца, да се помолят за живота ѝ като запалят свещ до прозореца в 19:00 часа тази вечер.

„Приятели, нека тази вечер, точно в 19:00 часа, всеки един от нас да запали свещ до прозореца и да се помоли за Юлия. Лекарите правят всичко възможно да спасят живота ѝ, но състоянието ѝ остава критично към момента. Нека се помолим заедно, дано стане чудо и Юлия се върне жива и здрава при трите си деца и семейството си!“, пишат още от лечебното заведение във Фейсбук.

Бургазлии могат да дарят кръв в кръвния център на бул. „Ст. Стамболов“ № 73, от 7:30 до 18:30 часа всеки ден. Нека се помолим заедно за живота на Юлия!СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК

Добавете коментар

Защитен код
Обнови