Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Цяла България се моли за живота на родилка

Цяла България се моли за живота на родилка

От два дни цяла България се моли и дарява кръв за живота на 37-годишна родилка, предаде „poligraff”МБАЛ

МБАЛ „Дева Мария“.

„Юлия е с ДИК синдром и има невъзможност за кръвосъсирване на кръвта, поради което кръвоизливът и не може да бъде овладян. Прилагат се всички възможни методи познати в медицината, за да се повлияе на състоянието ѝ“, се съобщава на фейсбук страницата на МБАЛ „Дева Мария“.

От два дни цяла България се моли и дарява кръв за живота на 37-годишна родилка. „Юлия е с ДИК синдром и има невъзможност за кръвосъсирване на кръвта, поради което кръвоизливът и не може да бъде овладян. Прилагат се всички възможни методи познати в медицината, за да се повлияе на състоянието ѝ“, се съобщава на фейсбук страницата на МБАЛ „Дева Мария“.

До момента на Юлия са прилети около 130 банки кръв и кръвозаместващи разтвора, събрани от кръвните центрове в Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора, София и ВМА. Събраната кръв от тези кръвни центрове бе изчерпана вчера, но само за няколко часа десетки души са дарили кръв. В момента от кръв за Юлия имат нужда от кръвен център Бургас.

Приканват хората с кръвна група А, без значение от резус фактора, при желание да дарят кръв да се запишат предварително по телефона в съответните кръвни центрове: Бургас (056/894866; 056 81 05 65), Стара Загора (042/611444 ; 042/611415), Ямбол (046/682264) и Пловдив (032/904401). Когато има нужда от прясна кръв за направата на тромбоцитна маса, необходима за Юлия, от кръвните центрове веднага ще се свържат с дарителя. Важно условие е всеки дарител, да заяви, че желае да дари кръв за Юлия Карчева Виранова-Димитрова, град Бургас, МБАЛ „Дева Мария“.

МБАЛ „Дева Мария” призовава всички, които не са безразлични към живота на младата жена, майка на три деца, да се помолят за живота ѝ като запалят свещ до прозореца в 19:00 часа тази вечер.

„Приятели, нека тази вечер, точно в 19:00 часа, всеки един от нас да запали свещ до прозореца и да се помоли за Юлия. Лекарите правят всичко възможно да спасят живота ѝ, но състоянието ѝ остава критично към момента. Нека се помолим заедно, дано стане чудо и Юлия се върне жива и здрава при трите си деца и семейството си!“, пишат още от лечебното заведение във Фейсбук.

Бургазлии могат да дарят кръв в кръвния център на бул. „Ст. Стамболов“ № 73, от 7:30 до 18:30 часа всеки ден. Нека се помолим заедно за живота на Юлия!СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови