Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

На 14 февруари се решава съдбата на Куршум джамия - Пловдив готов за война!

На 14 февруари се решава съдбата на Карловската Куршум джамия - Пловдив готов за война!

Следващият петък, 14 февруари, Пловдив очаква море от хора, недоволни, гневни, разтревожени... Съдбата на Карловската Куршум джамия ще бъде решена от Апелативния съд, който трябва да реши дали тя ще бъде върната на Главното мюфтийство, или пък не, предаде Пловдив утре.Пловдив готов за война!

Фенове: Загубим ли това дело, край!

На 14 февруари трябва да сме пет пъти повече, трябва да сме хиляди. Няма да позволим воят на минаретата да заглуши църквите в града на Левски. Ако случайно съдът реши в полза на Мюфтийството, спираме да считаме този протест за мирен, категорични бяха феновете, събрали се на днешния протест срещу претенциите на Мюфтийството за четири апетитни имота в Пловдив.

Позорът и предателството си има конкретни имена. Съдия Мария Златанова даде джамията. Сега ние искаме да я видим и заплюем. Ако съдът продължава да гледа такива дела, следващият път ще протестираме срещу Главното мюфтийство. Левски ни е учил да се борим срещу тиранията, категорични бяха стотиците, дошли в Пловдив от цяла България днес.

Случаят в Карлово е още по-тежък. Загубим ли това дело, край.

Днес кръв не се проля, имаше само национални знамена. Имаше любов и гняв. Ние сме само българи, които се борят за земята си. Пловдивчани, излезте да защитите града си. Излезте, море от хора. Ние не сме фенове, ние сме граждани.

Събрахме се тук и се забавихме с нашата реакция. От тук нататък на всяка такава претенция ще реагираме по този начин. Има исторически и морални причини, които правят такива дела недостойни. А правото трябва да отразява справедливостта и морала. Българският съд трябва да е зависим от волята на българския народ и интерес, заявиха привърженици на футболните отбори.

Съдебното заседание по внесената от Община Карлово жалба, свързана със собствеността на Куршум джамия и прилежащата й зелена площ е насрочено за 10.00 ч. на 14 февруари.СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови