Християнски Портал

*СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН*

Абонирайте се за седмичния ни бюлетин, за да получавате 5-те най-посещавани страници в български християнски портал (християни.ком) през изминалата седмица.
Подкрепете служението ни от тук: КЛИК
За информация, фактури или въпроси, моля, пишете ни на еmail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Стотици помогнаха на семейството от село Деляновци

Стотици помогнаха на семейството от село Деляновци

Новината тръгна от БТВ, и бързо премина през българските медии и социални мрежи. В последствие стотици изпратиха дарения в сметката на бедното семейство, предаде 24 ЧасаСтотици помогнаха на семейството от село Деляновци

Стотици помогнаха на семейството от село Деляновци

Историята на едно семейство от свищовското село Деляновци трогна цяла България. В сряда bTV разказа за тежкия живот на скромното тричленно домакинство. Бащата Евгени Стефанов се грижи за двете си момчета само с 80 лв. на месец.

Семейството е получило храна, децата имат компютър, тетрадки, учебници, дрехи, а зашиваните многократно обувки са сменени с чисто нови. Много хора им помогнаха и финансово на банковата им сметка.

„Искам много да благодаря на хората, които помогнаха. Аз повярвах, че в тази страна има добри хора, които се отзоваха веднага след предаването на bTV", каза бащата Евгени.

Майката Галина Колева, която от година не е давала на децата си детските им надбавки в размер на 70 лв., призна, че се чувства виновна, и обеща от февруари парите да стигат до двете момчета.

Ако желаете да дарите средства за Евгени и децата му, можете да го направите на:

следната банкова сметка:
BG18FINV91501015836085
BIC/SWIFT код: FINVBGSF
Евгени Богомилов Стефанов;
Или на адрес и телефон:
П.к. 5292, с. Деляновци
Ул. 13, № 18
Общ. Свищов, обл. Велико Търново
тел. на Евгени: 0898 933 032СПОДЕЛИ СВОЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ ТУК

Дарение за развитие и популяризиране на евангелието в интернет: КЛИК
loading...

Добавете коментар

Защитен код
Обнови